Vågnede under brystoperation: Se det skræmmende resultat - Her & Nu

Vågnede under brystoperation: Se det skræmmende resultat

Mie vågnede op under sin brystoperation, og det endte med et skræmmende resultat.

Af Louise Vilsbøl - 12. april 2016 kl. 11:50

I aften er der premiere på den nye sæson af ‘Mit plastikmareridt’, og her møder vi Mie på 27 år, som drømte om at få store, strittende silikonebryster, der hellere end gerne måtte se kunstige ud. Men intet gik som forventet.
Mie vågnede nemlig under operationen og lå og fægtede med benene for at komme i kontakt med lægen, der var i gang med at operere. Hun kunne mærke, at de syede omkring brystvorterne, og resultatet er blevet alt andet end, hvad hun drømte om!
LÆS OGSÅ: WOW: Se de vildeste klip fra ‘Mit plastikmareridt’
Se de skræmmende billeder af Mies bryster i galleriet øverst i artiklen. Nu søger hun hjælp fra to af landets bedste plastik-kirurger i ‘Mit plastikmareridt’ i håb om, at de kan hjælpe med at rette op på skaderne.
Men eksperterne er i tvivl om, om de kan hjælpe hende. Mie er nemlig det, de betegner som ganske betydeligt overvægtig med sine 90 kilo fordelt på 168 centimeter, og det gør det svært og måske umuligt at lave succesfuld kirurgi med pæne resultater, de.
Se med i aften, hvor det vil vise sig, om eksperterne kan hjælpe Mie i ‘Mit plastikmareridt’ kl. 21.00 på TV3.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-mor afvist i ‘Mit plastikmareridt’: Sådan går det i dag

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.