UUH! 'Love Island'-hunk dater 'Ex on the Beach'-babe

To velkendte realitystjerner har været ude at spise romantisk middag.

Af Emilie Holm Egebro - 24. maj 2019 kl. 17:01

Allerede for fire måneder siden blev det afsløret, at Viafree datingserien ‘Wingman‘ vender tilbage til skærmen. Mens vi i første sæson fulgte ‘Paradise Hotel’-vennerne Philip og Lenny, er det dog i sæson to nye realitystjerner, nemlig ‘Love Island’-Kasper, der skal være wingman for ‘Love Island’-Rasmus.
I seks afsnit er det Kaspers fornemmeste opgave at finde en potentielle kæreste til Rasmus, og han guider ham, da han ikke har den store erfaring med datingverdenen.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-babe er blevet single
LÆS OGSÅ: CHOK: ’Love Island’-Ida er skuffet over sine nye bryster
I dag har programmet endelig premiere på Viafree, og i andet afsnit skal Rasmus på date med reality-baben Sidsel fra ‘Ex on the Beach’ sæson ét. Der er sød musik i luften, men der er dog én ting, som de to ikke er helt enige om, når det handler om prioriteter i forhold til dating:
– Personlighed er ikke det vigtigste for mig, for hvis jeg ikke tænder på en person eller tænker: “Wow, du ser godt ud”, så er det lige meget, hvor sød hun er. Jeg går ikke på kompromis med udseendet. Det nægter jeg. Så vil jeg hellere, at personen måske ikke havde de interesser, jeg havde håbet. Så er de til gengæld flotte at se på. Og det er måske derfor, det går så galt, fordi mine prioriteret er så anderledes, lyder det fra Rasmus
– Ja, de er i hvert fald anderledes end mine, slår Sidsel fast.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Kærligheden blomstrer hos reality-par
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Klara forklarer sig efter kysset med Jonass: Det blev kørt op
Se, hvordan daten med Sidsel og Rasmus forløber i klippet nedenfor, og se hele afsnittet HER!

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-babe afslører ny karriere