Utålmodig 'Fristet'-babe: Sådan går graviditeten - Her & Nu

Utålmodig 'Fristet'-babe: Sådan går graviditeten

Realitydeltageren og kæresten glæder sig nu meget til at blive forældre.

Af Jonas Sand - 22. juli 2017 kl. 15:02

Der var masser af gode nyheder til ‘Fristet’-deltageren Joanna MaQueen tidligere i år. Første kunne hun offentliggøre, at hun var blevet gravid, og kort efter gik kæresten Ali så på knæ foran realitydeltageren, der ikke tøvede med at acceptere frieriet.
Siden er der gået flere måneder, og Joanna og Ali kan nærmest blive forældre hvert øjeblik. Og det er noget, de glæder sig til, selv om realitydeltageren ikke har haft de store gener i forbindelse med graviditeten.
– Jeg har simpelthen haft den nemmeste graviditet uden nogle former for skavanker. Jeg har dog døjet med vand i kroppen, men det er også det eneste, fortæller Joanna til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Fristet’-vinder takker nej til ‘De unge mødre’
LÆS OGSÅ: Ung mor viser maven frem: Sådan går graviditeten
Venter utålmodigt
Men selv om det altså har været en nem graviditet, så ser realitydeltageren snart gerne, at den lille pige kommer til verden.
– Jeg har virkelig nydt min graviditet, og jeg har også fået verdens bedste støtte fra min mand, så det har været en dejlig tid. Men nu er man bare ved at være utålmodig. Vi er så spændte på at møde hende. Vi er super klar. Jeg tror aldrig, jeg har set mere frem til noget end at skulle møde den lille prinsesse.
– Jeg prøver alle tricks af i håb om, at hun snart kommer. Alt fra lange gåture til graviditets-zoneterapi og hindbærbladete. Men intet har virket endnu. Jeg tror simpelthen, at hun har det for godt inde i mors mave, griner hun. 
Joanna fortæller, at parret har fundet et navn til den lille pige, men det vælger det at holde hemmeligt lidt endnu.
SE BILLEDERNE: Gravide ‘Kongerne’-Kia folder sig ud
LÆS OGSÅ: ‘Kongerne’-Walid: Man mister sexlysten med en gravid kæreste
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.