UPS! Sidney Lee taler over sig med tv-comeback

Noget kan tyde på, at vi snart får lov at gense Sidney Lee på TV3.

Af Emilie Holm Egebro - 25. september 2018 kl. 09:01

Vi har tidligere set en hel del til Sidney Lee i diverse tv-programmer. Han kan både skrive ‘Dagens mand’, ‘Singleliv’ og ‘Divaer i junglen’ på CV’et, men efterhånden er det længe siden, han har tonet frem på skærmen.
LÆS OGSÅ: Sidney Lee: Sådan bliver du realitystjerne
LÆS OGSÅ: Her er ‘Love Island’-værten
Nu kan det dog være, at han ingen længe gør et tv-comeback. Det afslørede han lidt om, da Realityportalen.dk mødte ham på den røde løber til Guldtuben i lørdags, selvom han egentlig havde fået at vide, at han slet ikke måtte.
– Jeg skal måske til at filme noget nyt til tv. Jeg kan ikke afsløre så meget om programmet, for der stod i mailen, at jeg ikke måtte snakke om det, startede Sidney Lee og fortsatte så:
LÆS OGSÅ: HUSKER DU? Da Sidney Lee var med i ‘Singleliv’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Sidney Lee blev friet til i et supermarked


LÆS OGSÅ: Mascha Vang sælger huset: EDC blev lagt fuldstændig ned
– Men det er reality, og det bliver i 2019, hvis det er. Det er dog ikke sikkert endnu, for jeg er ikke helt gode venner med TV3, så det skal lige gå igennem. Helt tilbage for seks år siden var jeg med i ‘Divaer i junglen’, hvor jeg valgte at tage hjem. Derefter var TV3 bare sådan: “Vi blacklister Sidney de næste ti år!” Men nu håber jeg, at de godt vil bruge mig alligevel. Man skal jo også tilgive. Jeg er ikke færdig med reality hvert fald, slog han fast.
Tiden må derfor vise, om får lov at få et gensyn med realitystjernen.
Se hele interviewet med Sidney Lee øverst i artiklen, hvor han også fortæller, hvordan det er at være alderspræsident til Guldtuben.
LÆS OGSÅ: Sidney Lee: Her er min kæreste
LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard afslører kønnet: Vi venter os en ..