UPS! Karina Frimodt tæt på styrt i 'Vild med dans'

Det var lige ved at gå gruelig galt for danseren Karina Frimodt i gårsdagens ‘Vild med dans’.

Af Emilie Holm Egebro - 21. oktober 2017 kl. 8:55

Var du en af de seere, der med et skarpt falkeblik lagde mærke til, at noget kiksede, da Karina og Daniel, Dak og Thomas samt Iben og Morten skulle danse deres fælles dans i gårsdagens afsnit af ‘Vild med dans’? Så har du set helt rigtigt.
Selvom det oftest er nydanserne, der er tæt på at falde eller lave fejl under parrenes danse på gulvet, så var det i går danseren Karina Frimodt, der var tæt på lidt af et styrt.
–  Vi står i trekanten, og da jeg hiver i tørklædet og for alvor har fat, så river Thomas Evers det bare til sig, fordi han gerne vil kaste tørklædet. Og der har jeg stadigvæk fast i det. Så jeg fik mig lige en ordentlig svingtur, inden jeg skulle tilbage til Daniel igen. Det var virkelig heldigt, at der ikke skete noget, det må have set ret vildt ud, griner Karina og tilføjer:
LÆS OGSÅ: Mie ude af ‘Vild med dans’: Jeg er vokset meget af programmet
– Det var også bare lige foran fotograferne, at det skete, men heldigvis tror jeg ikke, at dommerne har kunnet se noget derfra, hvor de sad, hvilket jo varvirkelig godt. De kommenterede det hvert fald ikke. Heldigvis.
Selvom Karina og Daniel var det par, der fik færrest point i gårsdagens afsnit af ‘Vild med dans’, så lykkedes det dem alligevel at slippe for både omdans og exit takket være seerne. Parret kunne næsten ikke tro, at det var sandt, da deres navne blev råbt op, og de er meget taknemmelige over, at de får lov at fortsætte med programmet lidt endnu.
Se billederne af Karina øverst, hvor hun er tæt på at falde i fællesdansen. 
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-par efter exit: Vi snakker sammen hver dag
LÆS OGSÅ: Daniel Svensson afslører: Så meget har jeg tabt mig under ‘Vild med dans’
LÆS OGSÅ: Derfor græd Iben Hjejle i ‘Vild med dans’