UPS! Amalie Szigethy stoppet af politiet

Efter knap tre uger med kørekort er Amalie allerede løbet ind i ordensmagten.

Af Emilie Holm Egebro - 7. oktober 2015 kl. 19:25

Efter en lang række køretimer og at have dumpet fire gange, lykkedes det endelig Amalie Szigethy at bestå køreprøven den 18. september. I dag, knap tre uger efter, har hun allerede haft en alvorligt møde med ordensmagten.
– Så blev jeg stoppet af politiet efter en bytur i Jylland. Man skulle tro, at de havde siddet ude foran diskoteket og holdt øje med mig. Det tror jeg faktisk også, at de havde, for hele byen havde reklameret med, at jeg skulle komme og optræde, skriver Amalie på sin blog og fortsætter:
– Men jeg drak ikke og skulle ikke feste, men det gjorde nogle venner, som jeg havde med, og derfor satte jeg mig ind bag rattet. Jeg fik lov at puste og fortælle politiet, hvem jeg var, hvilket var meget sjovt. Endnu sjovere var det dog at få lov at køre igen.
Se galleriet af Amalie øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Amalie taler ud om følelserne for Peter
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Amalie i VILD hårforvandling
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.