Unge mødre springer ud som selvstændige

De to unge mødre har taget en stor beslutning.

Af Louise Vilsbøl - 13. november 2021 kl. 18:55

21-årige Julie Elgaard og 24-årige Cæcilie Hansen fra ‘De unge mødre’ har slået pjalterne sammen og besluttet sig for at blive selvstændige. De vil nemlig gerne være deres egne chefer, og det har de fået en idé til, hvordan de kan blive, afslører de i denne uges afsnit af ‘De unge mødre’.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne åbner op om forhold til Burhan G

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Ralf afslører ting om årets ‘Robinson Ekspedition’.

– Her på det sidste har det betydet rigtig meget for ikke mindst mig selv at vise, at jeg godt kan stå på egne ben, nu er jeg så ved at tage et endnu større skridt i forhold til det her med at skulle gøre tingene selv. Så nu har jeg simpelthen valgt at blive selvstændig. Jeg har valgt, at jeg gerne vil åbne en webshop med dametøj, og det gør jeg sammen med en af mine rigtig gode veninder, som jeg faktisk ikke har kendt i super lang tid, fortæller Julie i programmet.

LÆS OGSÅ: Cengiz måtte på politistationen inden ‘Fangerne på fortet’

– Vi mødte hinanden i virkeligheden første gang for 6-7 måneder siden, det føles som meget længere tid, fortæller Cæcilie.

– Er det ikke længere tid siden? Jeg tror faktisk aldrig, jeg har haft et venskab, der er gået så hurtigt, som vores venskab er, tilføjer Julie.

De fortæller, at deres venskab er blevet så tæt, fordi de begge to er mødre og derfor har en større forståelse for hinanden og hinandens liv, end de oplever hos nogle af deres egne venner.

LÆS OGSÅ: ALDRIG SET FØR: ‘Årgang 0’-stjernerne samles om fælles projekt

Nu har de to derfor besluttet sig til at tage venskabet og bringe det ind i deres arbejdsliv, når de kaster sig ud i livet som selvstændige forretningsdrivende. Ingen af dem har dog erfaring med at drive deres egen webshop.

Hør mere om pigernes webshop og venskab herunder, og se hvordan det går i ‘De unge mødre’, som kan ses på Discovery+.