'De unge mødre'-Rasmus ramt af kræft

Sidste år fik ‘De unge mødre’-deltageren en alvorlig besked af lægerne.

Af Jonas Sand - 11. juni 2017 kl. 18:55

Den tidligere ‘De unge mødre’-deltager Rasmus Lassen kæmpede sidste år en hård kamp mod sygdom, efter lægerne gav ham den chokerende besked, at han var blevet ramt af kræft.
Over to omgang måtte den 34-årige deltager fra reportageserien kæmpe mod den alvorlige sygdom, inden den forsvandt fra kroppen. Det afslører han over for Realityportalen.dk.
– Jeg fik konstateret kræft i marts sidste år, hvor jeg blev opereret for det. Det kom så tilbage i august, og så fik jeg kemo frem til oktober. Og nu er jeg rask igen, fortæller Rasmus.
LÆS OGSÅ: Drama og utroskab: Dea Louise og Rasmus taler ud om bruddet
Kontrol hver tredje måned
Rasmus vil gerne holde for sig selv, hvilken type kræft der helt præcis er tale om, men han løfter sløret en smule for det.
– I anden omgang, altså da jeg fik kemo, sad det i en lymfekirtel op ad rygraden og på hovedpulsåren ved ryggen. Der er stadig er en død knude der, som ikke kan opereres væk, siger han og fortæller, at lægerne holder godt øje med, at kræften ikke kommer igen.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila bekræfter: Jeg er gravid
– Jeg blev erklæret kræftfri i december, men jeg går stadig til kontrol hver tredje måned, fortæller Rasmus, der har fået gode chancer for, at han holder sig fri for den alvorlige sygdom.
Rasmus, der stadig går ledig efter sygdommen, er for nylig blevet single, efter forholdet til ‘De unge mødre’-deltageren Dea Louise gik i stykker efter ni år, da hun havde en affære. Men den unge mor stod ved ham under hele sygdomsforløbet.
– Hun var ved min side og støttede mig under hele forløbet, siger Rasmus.
LÆS OGSÅ: CHOK: Peter og Katherina skal skilles
LÆS OGSÅ: Ung mor har igen fundet kærligheden: Det er slut med utroskab
Dea Louise og Rasmus havde svært ved at holde hjemmet rent, og i forbindelse med programmet fik de blandt andet hjælp af Dea Louises mor og søster til at rydde op.

 
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.