'De unge mødre'-Puk jubler over fast samvær med sønnen - Her & Nu

'De unge mødre'-Puk jubler over fast samvær med sønnen

Den unge mor har nu fået faste rammer for, hvornår hun skal se sin søn.

Af Jonas Sand - 9. april 2016 kl. 15:50

Puk Rebeckza er en lykkelig kvinde i disse dage. Med hjælp fra Fanø Kommune er ‘De unge mødre’-deltageren nemlig blevet enig med ekskæresten om en foreløbig samværsordning med sønnen Liam, inden det skal fastsættes i statsamtet.
Den unge mor får nu fast sin søn fra onsdag til torsdag i lige uger og fra onsdag til mandag i ulige uger, hvor hun henter og bringer ham i børnehave. Og det er hun yderst tilfreds med.
Jeg synes, det er helt perfekt. Jeg flyttede jo tilbage til Fanø for at være tættere på Liam. Det er lykkes meget godt, og med det samvær nu er det det hele værd. Jeg er lykkelig, jubler Puk Rebeckza over for Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Puk: Sådan ser børnene ud i dag
Faste rammer
Puk Rebeckza har tidligere fortalt, at Liam bor fast hos faren. Den unge mor så også Liam tidligere, men samværet var ikke sat i system, og det skabte nogle problemer.
– Det (fast samvær, red.) er for at skabe ro og stabilitet for Liam. Før var der ikke en decideret aftale, og jeg så ham bare løst, når det hele passede sammen, siger hun og fortæller, at hun tidligere så ham mellem en og fire dage om ugen før.
‘De unge mødre’-deltageren og ekskæresten skal stadig i statsamtet, men her håber hun på at samværet kan blive det samme, som hun netop har fået. Og ifølge hende er det også det, som ekskæresten håber på.
– Jacob synes, at det er en fin aftale. Han skrev under, før jeg gjorde, fortæller den lykkelige unge mor.
LÆS OGSÅ: Puk fra ‘De unge mødre’: Min søn bor ved sin far
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.