Dater 'De unge mødre'-Peter løs på Tinder?

Noget kunne tyde på, at der er knas i parforholdet mellem Peter og Katherina, men alt er ikke, som det ser ud.

Af Louise Vilsbøl - 25. oktober 2016 kl. 9:05

Det er snart tre år siden, Peter og Katherina Søborg, som begge har medvirket i ‘De unge mødre’, blev gift. Men nu er der tilsyneladende knas i parforholdet, Peter har i hvert fald fået sig en profil på datingappen Tinder. Men alt er slet ikke, som det kunne se ud til.
– Jeg har lige fundet ud af, at jeg er på Tinder. WOW! Det er da fantastisk! Må indrømme, at jeg er lidt overrasket, men hey. Det er vel en slags ros. For hvorfor skulle en eller anden ellers bruge mine oplysninger, skriver Peter på parrets blog. Og overfor Realityportalen uddyber han:
– Det var min kone, som hørte om det, og hun spurgte mig, om det var rigtig uden egentlig at virke sønderlig påvirket af nyheden. Det er ikke første gang, at vi hører om sådan noget. Sidste gang var det vist en dating profil. Jeg var nok den, som blev mest overrasket, men synes egentlig, at det mest af alt er til grin.
LÆS OGSÅ: Peter og Katherina uenige om ‘De unge mødre’-comeback
Det er en fordel at have været på tv
Peter synes, at det er synd, hvis der er nogle, der tror, at de er i kontakt med ham på Tinder, for han er lykkelig gift. Konen Katherina tog til gengæld det hele i stiv arm, selvom det kunne have set ud som det værste.
– Vi stoler på hinanden, og der skal altså mere til, at ødelægge vores humør her hjemme, fortæller Peter, og her gavner deres fælles fortid i ‘De unge mødre’ dem.
– Det er en klar fordel, at vi begge har medvirket på tv. Det giver en meget bedre forståelse for, at den slags her kan ske, fastslår han.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Katherina: Jeg er jaloux
Bagmanden mangler indhold i sit liv
Med programmet ‘Børnelokkerne’, som har kørt på TV3 i efteråret, er der kommet fokus på stjålne identiteter, og flere reality-stjerner har fået stjålet deres identitet af såkaldte børnelokkere, der vil i kontakt med unge piger under en anden identitet.
Peter håber ikke, at det er sådan noget, der et tale om her. Men han ved stadig ikke, hvem der udgiver sig for at være ham på dating app’en, eller om det er den samme person, som tidligere har været på spil.
– Hvem end der finder på den slags, mangler virkelig indhold i sit liv. Jeg håber og tror, at det hele går lidt i sig selv, nu hvor der er kommet fokus på det, slutter Peter.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Peter: Se min vilde forvandling
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Katherina genforenet med Micas
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Peter ser ikke længere Lucas
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.