'De unge mødre'-Nanna sletter mindet om ekskæresten

Den unge mor har for nylig været under nålen for at glemme fortiden.

Af Jonas Sand - 26. februar 2017 kl. 10:55

Nanna Eliasen fra ‘De unge mødre’ afslørede tidligere på måneden over for Realityportalen.dk, at hun har fundet lykken med en ny kæreste, som hun beskrev som meget anderledes end de kærester, hun tidligere har haft.
Tidligere har Nanna været sammen med Janus Dahl. Parret gik fra hinanden flere gange, inden de to sidste år gik permanent fra hinanden. Og nu har den unge mor slettet det sidste minde om forholdet til Janus, efter hun har fået dækket en tatovering af ekskærestens navn og to hjerter.
– Altså minderne kan desværre aldrig slettes helt, og der er jo også ting, der ikke behøver at blive slettet. Men nu skal jeg ikke konfronteres eller tænke på det hver dag, som jeg gjorde, når jeg stod foran spejlet om morgenen, siger Nanna til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Nanna jubler: Jeg har fået en kæreste
Klar til ny kærestetatovering
Efter Nanna har fundet sig en ny kæreste, har hun også haft det svært med at have en anden mands navn tatoveret på kroppen.

Nanna har fået en fin rose i stedet for Janus’ navn. (Foto: Privat)


– Jeg har heller ikke syntes, at det var det fedeste at smide tøjet foran Jonas, når der stod et andet navn. Jonas har nærmest set den tatovering mere, end jeg har, siger Nanna og fortæller, at hendes nye kæreste har taget det pænt.
– Han har slet ikke sagt noget til navnetatoveringen. Det er vist mest mig og mine tanker omkring det, der var problemet. Han havde ikke set, at der stod Janus, før jeg en dag nævnte, at jeg virkelig gerne ville have den dækket. Det er i hvert fald, hvad han siger, griner hun.
TAG TESTEN: Hvilken mor fra ‘De unge mødre’ er du?
Den dårlige oplevelse med tatoveringen har dog ikke afskrækket Nanna fra at få en ny kærestetatovering i fremtiden. Men hun vil dog tænke lidt mere over, hvad hun så skal have lavet.
– Jeg ville ikke have det vilde imod en kærestetatovering. Det skal måske bare ikke være et navn en anden gang, men det er mere af hensyn til en fremtidig kæreste. Men ligesom nogle par har deres kyssemunde eller kroner på de samme steder, så man kun selv ved, at det har noget med den tidligere kæreste at gøre. Det er ikke så slemt.
– Det er jo et kapitel i ens bog, som man ikke kan slette og forhåbentlig heller ikke har lyst til. Men der har bare været nogle ting i vores (Nanna og Janus, red.) historie, der gør det hele ret sårbart og ikke mindeværdigt, siger Nanna og slår fast, at hun dog ikke har planer om at kaste sig ud i en kærestetatovering lige foreløbigt.
LÆS OGSÅ: Nanna og Ditlev afslører: Sådan er vores forhold i dag
Glad for resultatet
I stedet for Janus’ navn og de to hjerter har Nanna nu en rose på kroppen. Og selv om hun ikke har noget forhold til det nye motiv, så er hun blevet så glad for resultatet, at hun planlægger at få lavet endnu en.
– Det nye motiv havde jeg ingen forhold eller ønsker til. Det gamle skulle bare dækkes. Jeg havde sagt, at hvis det bare endte op i børne-kruseduller, så ville det være fint, men tatovøren, Dorthe Romain, gjorde det hele til en vild succesoplevelse, siger Nanna, der dog overvejede at droppe projektet midt i det hele, fordi det gjorde ondt at få den tegnet op.
– Jeg ved ikke, om det var en blanding af, at det gjorde ondt og så noget psykisk, men hun gav mig en ordentlig røvfuld bedøvelse, og så kørte det. Da jeg så resultatet, glemte jeg faktisk alt om, at det var en anden, der skulle dækkes, fordi jeg syntes, at den nye var så smuk. Så nu vil jeg også have den i den anden side, griner hun.
Nanna og Ditlev har igen fået gang i samværet om datteren Malucca. Det kan du se mere om i dette klip fra ‘De unge mødre’:

LÆS OGSÅ: Smertehelvede tvang ‘De unge mødre’-Nanna til operation
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.