'De unge mødre'-Nanna skifter navn

Den unge mor har været en tur til numerolog og skal have nyt navn.

Af Jonas Sand - 15. februar 2018 kl. 9:23

I løbet af den nuværende sæson 25 af ‘De unge mødre’ bliver seerne præsenteret for seks nye mødre, men faktisk kommer der også til at stå yderligere et nyt navn på deltagerlisten, hvis alt går efter planen. Bag navnet gemmer sig dog en gammel kending.
Det er Nanna Eliasen, der har truffet en stor beslutning om at skifte navn, og derfor var hun i går på besøg hos numerologen Phiela Marbel. Det fortæller den unge mor på sin blog.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Nanna er blevet single
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Linse optager nyt program

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Nanna fortælle om sin kampe med borderline.


LÆS OGSÅ: Nanna og Ditlev afslører: Sådan er vores forhold i dag
LÆS OGSÅ: HER ER PRISEN: Dét koster det at bo hos Linse
– Inden jeg gik ind, tænkte jeg, at det kunne være sjovt nok at høre, om navnet bare var ramt helt ved siden af. Og om ikke andet, så er det jo helt mit frie valg, om jeg rent faktisk vil føre det til dørs ved at skifte navn på borger.dk og med alt, hvad der dertil hører, som at præsentere mig selv ved et nyt navn for eksempel, skriver den unge mor og fortæller, at hun nok ender med at følge numerologens råd.
– Men her efter blev jeg simpelthen ramt så hårdt i sind og krop, at det nok er den vej, jeg går. Det er ikke en ting, jeg gør i morgen. Det er en proces over længere tid, det er helt sikkert, fortsætter blogindlægget.
Nanna vil endnu ikke fortælle mere om, hvad numerologen sagde, eller hvilket navn hun foreslog, da det bliver en stor del af den nuværende sæson af ‘De unge mødre’, hvor seerne får lov til at komme helt tæt på det hele.
Du kan se et nyt afsnit af ‘ De unge mødre’ hver tirsdag klokken 20:00 på Kanal 4 eller DPlay.
LÆS OGSÅ: Drømmen brast med Amalie: Peter Birch afslører ny flamme
LÆS OGSÅ: Nadia Shila er skuffet over sin mor: Det er hårdt
LÆS OGSÅ:  Dansk realitydeltager i retten: Tiltalt for at tæve datteren i årevis