'De unge mødre'-Nanna: Jeg har ventet på denne dag for evigt

I dag er dagen, Nanna Ragnhild har ventet på i dét, der for hende føles som for evigt.

Af Louise Andersen - 19. februar 2018 kl. 11:03

I dag er en god dag for Nanna Ragnhild, som er kendt fra ‘De unge mødre’. I dag er nemlig første dag efter Nannas sygemelding, og hun har ventet på denne dag i noget, hun selv betegner som for evigt. Det skriver hun på sin blog.
– Årh altså. Dagen er endelig kommet, som jeg har ventet så længe på at nå til. I morgen er min første dag ude i virkeligheden igen. Jeg har i alt for lang tid været sygemeldt, og jeg er ikke en person, der kan holde til ikke at lave noget eller kunne bruge min hjerne og udfordre mig selv, skriver Nanna.
LÆS OGSÅ: Her er Sofie Lindes ‘X Factor’-afløser
Nanna starter i praktik hos en webshop med navnet ‘Utopia Clothing’, og hun beskriver selv, at stedet ikke kunne være mere perfekt for hende. Nu glæder hun sig bare til, at hendes liv tager en ny drejning.
– Jeg ved godt, at det ‘bare’ er praktik, men for mig, som bare har stået i stampe i aaaalt for lang tid, er det et fantastisk step fremad, og det giver et håb for, at vores liv endelig kan komme rigtig igang igen, skriver Nanna.
Du kan læse hele blogindlægget her.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Nanna skifter navn
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Realityportalen har besøgt Linse i Spanien