'De unge mødre'-Melissa er blevet mor for tredje gang - Her & Nu

'De unge mødre'-Melissa er blevet mor for tredje gang

Endelig kom Melissas længeventede barn nummer tre, og det blev en…

Af Louise Vilsbøl - 23. juli 2018 kl. 09:02

Fem dage over sin terminsdato måtte en meget utålmodig Melissa Aura Ploug, som er kendt fra ‘De unge mødre’, vente, før hun blev mor for tredje gang, Men i fredags kom hendes søn til verden. Under graviditeten holdt hende og kæresten René kønnet hemmeligt, men det blev altså endnu en dreng.
– Vi har i dag den 20.07.18 oplevet at blive beriget, fordi klokken 00:39 kom en lille vidunderlig baby nemlig til verden. Kun 3268 gram (skønnet til minimum 3800) og dejlige 52 cm lang. Et hårdt, men kort forløb, jeg fik første ve klokken 18:02, vi kørte mod hospitalet klokken 22:45, fordi veerne blev SÅ intense regelmæssige, og var der ca. 23:00, skriver Melissa på Instagram og fortsætter:
SE BILLEDET: Nu står han frem: Her er Natascha Lineas kæreste

Artiklen fortsætter under videoen, hvor hun kan se den hilsen, som Melissa tidligere har sendt til ‘De unge mødre’-seerne:


LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Melissa chikaneret på nettet
– Med nærmest veer i en køre og et smertehelvede uden nogen form for smertelindring blev jeg mor for 3. gang og René Riber far for 2. gang på ‘kun’ 1 time og 39 minutter, i 4. pres! Ualmindelig smertefuldt, MEN alt værd, når man nu sidder og kigger på det her lille bitte menneske, man har skabt. Begge børn var hjemme hos os selv sammen med min mutti, da vi kom hjem, og de er mindst ligeså glade som vi er. Vi var hjemme allerede 4 timer senere, og kan næsten ikke få armene ned af lykke over det, vi har skabt.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Bent kæmper for kærligheden: Vil vinde ekskæresten tilbage
Melissas følgere troede straks, at hun ville bevare mystikken omkring kønnet, da hun annoncerede fødslen, men hurtigt fulgte hun op med et blåt billede, hvor hun skrev, at det vist var resultatet af en træt mor, at hun ikke havde skrevet kønnet i første omgang.
Melissa har i forvejen sønnen Joshua på 9 år fra et tidligere forhold, og så har hun sønnen Justin på 2 sammen med sin nuværende forlovede, René, som hun har dannet par med i godt og vel 8 år. Det vides endnu ikke, hvad Melissas tredje søn skal hedde, men det bliver noget med J, har hun tidligere afsløret.
LÆS OGSÅ: Efter fængselsdom: Nu afslører Heidi, om hun har anket
LÆS OGSÅ: Nadia Shila og Heidi: Derfor svindlede vi

❤Vi har i dag den 20.07.18❤ oplevet at blive beriget, fordi klokken 00:39 kom en lille vidunderlig baby nemlig til verden. Kun 3268 gram (skønnet til minimum 3800) Og dejlige 52 cm lang ❤ Et hårdt men kort forløb, jeg fik første ve klokken 18:02, vi kørte mod hospitalet klokken 22:45 fordi veerne blev SÅ intense regelmæssige og var der ca. 23:00 Med nærmest veer i en køre og et smertehelvede, uden nogen form for smertelindring blev jeg mor for 3. Gang, og René Riber far for 2. Gang på ‘kun’ 1 time og 39 minutter, i 4. Pres!? ✨Ualmindelig smertefuldt, MEN alt værd når man nu sidder og kigger på det her lille bitte menneske man har skabt.✨ Begge børn var hjemme hos os selv sammen med min mutti da vi kom hjem, og de er mindst ligeså glade som vi er.❤ Vi var hjemme allerede 4 timer senere, og kan næsten ikke få armene ned af lykke over det vi har skabt. 3 dejlige perfekte, og ikke mindst raske børn..?? ❤26.03.09❤ ❤03.02.16❤ ❤20.07.18❤ ?????Mit liv er fuldendt?????

A post shared by ???Melissa Aura Ploug??? (@melissaauraploug) on