'De unge mødre'-Martinna i chok: Sønnen hentet af ambulance - Her & Nu

'De unge mødre'-Martinna i chok: Sønnen hentet af ambulance

Den unge mor var tidligere på ugen ude for en meget grim oplevelse, der kunne være endt helt galt.

Af Jonas Sand - 11. august 2016 kl. 18:55

– I går aftes (mandag aften, red.) omkring kl. 20.00 stod tiden helt stille, og livet blev pludselig sat i et helt andet perspektiv. Vi var ude for noget af det værst tænkelige, som forældre nu engang kan opleve, og vores verden var så tæt på at gå fuldstændig i opløsning.
Sådan starter ‘De unge mødre’-deltageren Martinna Petersen det seneste indlæg på sin blog, hvor hun fortæller om en forfærdelig oplevelse, hun havde tidligere på ugen. Her endte sønnen Milan nemlig med at blive hentet i en ambulance.
Ulykken skete, mens Martinna og Mikkel gik og gjorde rent og ryddede op for at være klar til endnu en baby i huset til oktober. Mikkel var ved at smide ting på loftet, og selv om Milan aldrig har været interesseret i den tre meter høje trappe op til loftet, så var han det i mandags.
– Men så skete det værst tænkelige. Mikkel var oppe på loftet, og Milan var kravlet efter ham og stod på det øverste trin. Den her episode foregik måske over 10-15 sekunder. Det går i hvert fald lynhurtigt. Jeg hører Mikkel nærmest brøle et stort “NEJ!”, og jeg hører et kæmpe brag, hvorefter Mikkel løber ned af trapperne, skriver Martinna.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinna afslører: Sådan mødte jeg Mikkel
“Trækker han vejret?”
Milan havde fået overbalance og var faldet de tre meter ned, og selv om Martinna kun kunne høre lyden, så vidste hun udmærket godt, hvad der var sket.
– Mikkel så det hele, men jeg vidste allerede, hvad der var sket, da jeg hørte det store brag. Min verden stod helt stille. Der fløj så mange tanker igennem mit hoved og jeg var fuldstændig i chok.
– Jeg får alligevel råbt et par gange: “Mikkel, trækker han vejret? Svar mig. Er han okay!?” Milan græd nemlig ikke, og jeg kunne høre Mikkel hviske Milans navn igen og igen, og han græd helt vildt, skriver Martinna.
Heldigvis hørte ‘De unge mødre’-deltageren gråd kort efter.
– Efter et stykke tid, som føltes som evighed, begyndte Milan at græde. Han havde samlet luft til et kæmpe grådanfald. Jeg blev så lykkelig, da jeg hørte ham græde. I fatter slet ikke, hvor lettet mit hjerte blev. Jeg havde allerede nået at forestille mig de værst tænkelige ting, og bare dét at han græd, så vidste jeg, at han trods alt var her endnu.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinna: Folk kender mig slet ikke
Hentet af ambulance
Martinna ringede til vagtlægen, der fortalte, at hun straks ville sende en ambulance, der ville køre dem til sygehuset. Her viste en række undersøgelser, at der heldigvis ikke var sket noget med Milan, der alligevel blev indlagt natten over for at være på den sikre side i forhold til en mulig hjernerystelse.
Morgenen efter blev han igen udskrevet, men selv om ‘De unge mødre’-parret slap med skrækken, så sidder oplevelsen stadig dybt i Martinna.
– Jeg ved godt, at jeg er meget følsom, og at jeg nok bare burde slippe det og være taknemmelig over, at der ikke skete noget. Men for fanden, han er mit dyreste eje, mit et og alt. Jeg ville aldrig kunne leve et liv uden ham, skriver Martinna.
HER kan du læse hele Martinnas indlæg om den forfærdelige oplevelse.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinna afslører babynavn
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.