'De unge mødre'-Katherina efter ny knude: Jeg vil ikke væk fra Mikkel

Blot tre måneder efter, at sønnen Mikkel fik opereret en knude væk, er der dukket en ny op.

Af Jonas Sand - 10. december 2015 kl. 12:02

‘De unge mødre’-deltageren Katherina var tidligere i år helt ude af den, da lægerne fandt en knude hos sønnen Mikkel. Dengang kunne lægerne heldigvis operere den væk, men nu er den allerede gal igen.
– Han skal til læge nu på tirsdag, og jeg frygter, at han står overfor endnu en operation, skriver Katherina på sin blog, og hele forløbet har igen ramt hende hårdt.
– Jeg har virkelig ikke lyst til at sende ham i skole. Jeg vil bare have ham her. Det er godt, at det snart er ferie så jeg kan holde øje med ham! I sommer hævede han op, mens han var i SFO’en og havde svært ved at få luft på grund af den sidste knude.
Kan I huske det sjove klip, hvor Peter er i køkkenet og ikke lægger skjul på, at han mener, han er den bedste kok i huset. Se med herunder:

 
LÆS OGSÅ: Danmarks største ‘De unge mødre’-ekspert: Her er finalisterne
Fantastisk fødselsdag
Den unge mor er urolig, og det hele tærer meget på hendes kræfter i denne travle måned, hvor hun både skal tænke på jul og Mikkels fødselsdag.
– Jeg er flad for energi, og alt kokser totalt. I går gik alt galt, og vores hjem var mega kaos! skriver hun, men slår fast, at det i hvert fald ikke skal gå ud over festlighederne senere på måneden.
– Det er så vigtigt for mig, at han får en fantastisk ti-års fødselsdag den 29. december.  Det er crazy. Ligegyldig hvor stor han bliver, så er han min lille skat, skriver hun.
Se flere billeder af Katherina i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Ung mor i chok: Droppet af kæresten
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.