'De unge mødre'-Julie: Rart at blive mindet om Benjamin igen

Den unge mor så med, da der tidligere på ugen var sæsonpremiere på ‘De unge mødre’.

Af Jonas Sand - 16. oktober 2016 kl. 17:55

Tirsdag var der sæsonpremiere på ‘De unge mødre’. Her kunne vi igen stifte bekendtskab med Julie Boraso Heinesen og hendes kamp for at komme sig over tabet af kæresten Benjamin, der døde tidligere på året.
Selv sad Julie alene derhjemme og så det, og efterfølgende var hun rigtig tilfreds med det, hun havde set på skærmen.
– Jeg synes, det var et rigtig godt afsnit. Jeg var ret stolt af mig selv, da jeg kunne se, hvor langt jeg havde rykket mig fra dengang til nu, siger Julie til Realityportalen.dk og fast, at det på samme tid var rart at blive mindet lidt om Benjamin igen.
– Det var lidt mærkeligt at se det hele igen, Men samtidig var det også meget rart lige at få blusset det hele op igen, da jeg ikke rigtig har så meget tid til at tænke på det mere, da jeg har en meget travl hverdag, fortsætter hun.
GALLERI: ‘De unge mødre’-Julie 22 år og smukkere end nogensinde
“Jeg har det godt”
I programmet fik seerne et indblik i, hvor svært det hele havde været for Julie, og den unge mor åbnede blandt andet op manglende lyst til at leve og selvmordstanker – tanker, hun var nødt til at gå til psykolog for.
Det hjalp, og ‘De unge mødre’-deltageren fortalte også i programmet, at de tanker var langt væk – og sådan er det stadig for hende.
– Jeg har det rigtig godt nu. Jeg har accepteret det hele og lært at leve med min sorg, og så minder jeg hele tiden mig selv om, at jeg ikke skal leve mit liv efter et valg, som han har taget ene og alene. Og så har jeg en masse fantastiske mennesker omkring mig hele tiden, siger Julie.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Julie taler ud om kærestens død: Jeg anede intet
Masser af kærlighed til Melia
Julies treårige datter, Melia, nåede også at komme tæt på Benjamin, inden han gik bort. Men Julie har gjort sit bedste for at datteren skal komme igennem det – og da hun ikke havde overskuddet, trådte ekskæresten Sonny til.
– Han har været en kæmpe hjælp. Han tog over, da jeg gav op, lyder det taknemmeligt fra Julie, der ikke længere mærker noget på Melia.
– Nogle gange kan hun godt sige: “mor, Benjamin sover”. Men ellers siger hun intet. Hun får så meget kærlighed af alle de mennesker, der er en del af vores hverdag, så det er virkelig dejligt, siger Julie.
LÆS OGSÅ: Lykkelige Sonny: Nu er han mere end bare weekend-far
Sonny: Jeg er kommet tættere på Melia

De unge mødre

Sonny er kommet tættere på Melia efter det hele. Foto: Kanal 4/Janus Nielsen


Da det var allerværst for Julie trådte Sonny til uden tøven, og det hele har betydet, at han er kommet endnu tættere på datteren.
– Det var nærmest kun mig, der havde hende i den periode, hvor de hele eskalerede. Og mit og Melias bånd blev endnu mere knyttet, end det var i forvejen, fortæller Sonny.
Selv om Sonny og Julie ikke længere er kærester – og der heller ikke er noget, der tyder på, at de bliver det igen – så var det ikke nemt for ‘De unge mødre’-deltageren at se ekskæresten gennemgå den store sorg.
– Det var rigtig hårdt at se til fra sidelinjen. Jeg ville jo rigtig gerne hjælpe, men det var svært, fordi det jo var psykiske lidelser, siger Sonny, der gjorde sit bedste og efterfølgende er glad for, at Julie sætter pris på det.
– Jeg er rigtig glad for, at Julie er taknemmelig for, at jeg har hjulpet. Men jeg ville bare have, at hun kom hurtigst muligt ovenpå igen. Det var en hård tid, som hun har tacklet rigtig flot. Hun var virkelig sej, slutter han.
GALLERI: Familie og venner samlet: En sidste hyldest til Benjamin

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.