'De unge mødre'-Julie: Hellere føde tre gange i træk end nye bryster igen

Den unge mor er glad for operationen, men det er bestemt ikke noget, hun vil gøre igen.

Af Jonas Sand - 23. marts 2016 kl. 9:00

I gårsdagens afsnit af ‘De unge mødre’ kunne vi igen følge Julie Boraso Heinesen og kæresten Benjamin på deres tur til Tyrkiet, hvor der stod nye bryster og numse på programmet for den unge mor.
Efterfølgende blev Julie rigtigt glad for sin nye krop, men umiddelbart efter brystoperationen var det langt fra den reaktion, hun havde.
LÆS OGSÅ: Ung mor er gravid igen

(Foto: Kanal 4)

Før/efter-billeder af Julie. (Foto: Kanal 4)


– Det gjorde rigtig, rigtig ondt. Jeg havde det sådan, at jeg ville hellere føde tre gange i træk end have et sæt nye bryster igen, fordi jeg fik dem lagt ind under musklen, og det føltes bare som om, at der sad ti elefanter ovenpå min brystkasse, lød det fra Julie.
– Jeg kunne ikke trække vejret, og da jeg vågnede fra min narkose ville jeg bare have dem ud igen. De skulle bare fjernes – jeg ville ikke have dem. Jeg var så sur, negativ og ked af det, for det gjorde så ondt.
I videoen herunder kan du høre mere om Julies operation og finde ud af, hvor lang tid den unge mor havde smerter.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea har født
LÆS OGSÅ: Gravide Hannah Melissa og René fængslet for groft overfald
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa og René nægter sig skyldige
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.