'Paradise'-Pernille: Aldrig 'De unge mødre'

Pernille Nygaard charmede sig ind i alles hjerter, da hun trådte ind i Paradise Hotel. Og den smukke blondine er meget bevidst om, hvorfor det er dette program hun har deltaget i.

Af Maiken Støvring - 8. december 2012 kl. 9:48

Hun gjorde sig for alvor bemærket, da hun prøvede at træde i Amalies fodspor med sine mange sprogblomster og sprudlende humør. Men i takt med Pernilles ophold i Mexico, begyndte humøret at dale. Det var der en helt særlig grund til. Hun havde nemlig en datter derhjemme, og savnet blev efterhånden rigtig stort.
Pernille er mor, og det er et valg, hun er meget bevidst om.
– Jeg blev ung mor, fordi jeg var sikker på, jeg havde fundet den mand, jeg skulle bruge resten af mit liv med, og at vi skulle have en familie, fortæller Pernille til Realityportalen.
Men når nu, at Pernille klarer sig så godt på skærmen, kunne det have været aktuelt for den unge mor at tilmelde sig ‘De unge mødre’.
– Aldrig ‘De unge mødre’! Jeg synes, at det er synd at indblande sine børn i noget, de ikke selv bestemmer endnu, slår hun fast.
LÆS OGSÅ: De unge mødre slår alle realityprogrammer 
Tog til paradis
Kærligheden gik itu, og Pernille begyndte at søge eventyr.
– Jeg meldte mig til ‘Paradise Hotel’ for at komme ud og opleve noget nyt, og fordi det var en gratis billet til lidt paradis. Jeg var på det tidspunkt uvenner med min ekskæreste, som jeg har et barn med, og besluttede mig for en lille ferie lidt væk fra det hele, for at samle tankerne, fortæller den smukke blondine. Herfra gik det stærkt, for produktionen var helt vilde med Pernille, og hurtigt var hun på et fly til Mexico.
Heldigvis var det ikke noget problem at få datteren passet.
– Jeg har min familie, som kan passe på hende, når jeg skal noget. Og det gjorde de, da jeg var i Mexico, slutter Pernille af, der igen har fået hjælp af familien, for hun medvirker også i de nye afsnit af ‘Divaer i junglen 2’, hvor blandt andet Geggo og Sidney Lee også er en del af deltagerlisten.
LÆS OGSÅ: Sydney Lee-kyssefoto skyld i brud med kæresten
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.