Ung mors svære fremtid: Jeg får ondt i maven over det

‘De unge mødre’-stjernen gør sig en hel del bekymringer om fremtiden.

Af Emilie Holm Egebro - 26. august 2019 kl. 19:25

Der er ingen tvivl om, at ‘De unge mødre’-stjernen Nanna Eliasen ikke altid har det helt nemt. Siden hun var 18 år har kæmpet med diagnosen borderline, og derfor hvor har Nanna perioder, hvor hun har det svært følelsesmæssigt, og overskuddet ikke er så stort.
Det er dog ikke kun borderlinen, som Nanna kæmper med i øjeblikket. Hun gør sig nemlig også en række bekymringer omkring sin alder:
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘De unge mødre’-stjerne springer ud som forfatter

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man møder Nannas helt store kærlighed for første gang.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa købte hund for én uge siden – nu vil hun aflive den
– Næste år bliver jeg 30 år. De fleste dage er jeg faktisk ok med det, men der er stadig dage, hvor jeg får ondt i maven over det. Det er primært, fordi jeg føler, at jeg burde være længere i den alder. Men men men, vi ser fremad, gør vi, skriver Nanna på sin Instagram-profil sammen med et billede af hende og kæresten.
LÆS OGSÅ: Frustreret ung mor: De stjal fra mit barn
LÆS OGSÅ: Simone forklarer: Derfor smed jeg p-pillerne og gik fra kæresten
– Så denne smukke mand har længe ment, at vi absolut skal holde en ordentlig 30 års for mig, da han ikke selv fik holdt én, og fordi han vil gå jorden tynd for min lykke, så nu afprøver han med en fest. Så det gør vi vist. Jeg kan ikke fungere, hvis jeg er sent ude, så jeg vil hellere lure lidt i forvejen, så når tiden er, bliver jeg ikke stresset. Jeg skal også finde ud af, hvad man skal have sparet op. Jeg har allerede lavet liste på, hvilke steder jeg skal have pynt, alkohol og musik fra, så dem skal jeg have talt med, når den tid er, og finde ud af detaljerne, men MADEN. Pyha, den er svær! Der findes så meget dårlig catering. synes jeg. Det skal være et sted, som også laver vegetar, fortsætter hun.
LÆS OGSÅ: Ung mor er gravid med barn nummer to: Jeg troede, jeg havde spiral, men …
Se det søde billede af Nanna og kæresten herunder:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

NÆSTE ÅR der bliver jeg 30…. de fleste dage er jeg faktisk ok med det, men der er stadig dage, hvor jeg får ondt i maven over det.. det er primært fordi, at jeg føler jeg burde være længere i den alder. Men men men, vi ser fremad, gør vi… ? SÅ, denne smukke mand har længe ment, at vi absolut skal holde en ordentlig 30 års for mig, da han vidst ikke selv fik holdt én, og fordi han ville gå jorden tynd for min lykke, så nu afprøver han med en fest. ? så det gør vi vidst. ? jeg kan ikke fungere, hvis jeg er sent ude, så jeg vil hellere lure lidt i forvejen, så når tiden er, så bliver jeg ikke stresset på en 100, men måske bare på en 22-27 agtig. Skal også finde ud af, hvad man skal have sparet op. Jeg har allerede lavet liste på, hvilke steder jeg skal have pynt, alkohol og musik fra, så dem skal jeg have talt med når den tid er, og finde ud af detaljerne, men MADEN…. Pyha, den synes jeg er svær! Der findes så meget dårlig catering synes jeg.. Det skal være et sted, som også laver vegetar! Er der nogle af jer, som har gode catering erfaringer, som er på Sjælland? ?❤️?? alt erfaring tages imod med KYSHÅND! Alt kan jo se godt ud på nettet, men så læser man anmeldelser, og så beslutter man sig hurtigt for, at det ikke skulle være der…. ?

Et opslag delt af Nanna Eliasen ?? (@nannaragnhild) den


LÆS OGSÅ: Ung mor endt i kørestol efter vildt vægttab: Jeg kunne ikke huske min mand