Ung mors hårde tid: Indlagt, forladt af kæresten og lukket virksomhed

Den unge mor bliver ramt af det ene uheld efter det andet.

Af Louise Vilsbøl - 17. november 2019 kl. 18:55

Den seneste tid har været ekstremt hård for ‘De unge mødre’-deltageren Hannah Chordt Nielsen, som seerne mødte i starten af reportageserien. For få uger siden kunne hun fortælle, at hun var blevet indlagt på et psykiatriske hospital, efter det hele blev for meget for hende, og hun havde selvmordstanker.
Hun fortalte åbent om sin indlæggelse for at besvare nogle af alle folks spørgsmål og bryde tabuet omkring psykiske lidelser. Desværre stoppede den dårlige periode for Hannah ikke med indlæggelsen, og nu afslører hun, at det også har fået konsekvenser for hendes forretning.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-par skilt efter 3 måneder
– Nu, hvor jeg alligevel er inde i en streak af dårlige nyheder, kan jeg jo lige så godt fortsætte. For 2 uger siden tog jeg den beslutning at lukke min forretning ned på Vesterbro. Jeg har desværre måttet indse, at jeg ikke kan få den til at løbe rundt, og derfor ser jeg det nu som min eneste løsning. Den 27. December vil være min sidste dag i West Bridge Tattoo. Til gengæld vil jeg stadig være til at finde i shoppen i Hillerød 2-3 gange om måneden eller efter aftale, skriver Hannah på Facebook og fortsætter:

– Det har været en beslutning, der for mig har været utrolig svær at tage, da det har været en kæmpe passion og en drøm at kunne starte egen forretning som piercer. Men jeg er nød til at starte på et nyt kapitel i min bog. Jeg glæder mig til at se, hvad fremtiden bringer.
LÆS OGSÅ: Ung mor i chok: Nyfødt datter ramt af epilepsi

Droppet af kæresten

Overfor Realityportalen uddyber Hannah, at hendes uheld ikke engang stoppede ved beslutningen om at lukke forretningen, for lige rundt om hjørnet ventede der endnu en hård tid for den unge mor.
– Altså der er jo sket rigtig meget her indenfor den sidste uge. I lørdags fik jeg diagnosen PTSD, i mandags blev jeg forladt af min kæreste, og i dag annoncerede jeg at jeg lukkede min butik. Derudover fik jeg i dag fortalt, at mit ophold på psykiatrisk er blevet forlænget, fordi jeg fuldstændig knækkede sammen efter bruddet, fortæller Hannah og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne taler ud om abort: Jeg ville dø af sorg
– Min kæreste endte forholdet, fordi han ikke længere havde de samme følelser. Han så mig ikke længere som en kæreste, men som en ven. Vi snakker stadig sammen, og han kommer også og besøger mig. Men beskeden var meget hård at sluge. Den største frygt jeg har er at blive forladt at mine nærmeste. Og han var min aller nærmeste. Han var min støtte igennem det her, så da det pludselig forsvandt, blev tæppet revet fuldstændig væk under fødderne på mig.
Det var både et chok for Hannah at blive single og at få sin diagnose. Hun aldrig havde tænkt tanken, at posttraumatisk stress kunne ramme hende, fordi hun ikke har været i krig eller oplevet lignende ting, men det er det hun har, og selvom det var et chok, er det også en lettelse.
– Det er jo aldrig fedt at få fortalt, at man fejler noget. Men det besvarer rigtig mange spørgsmål, som jeg har gået og bakset med det sidste halvandet år, slutter Hannah.
LÆS OGSÅ: UH! Amalie viser kæresten frem