Ung mors datter er indlagt: Vi er meget bange for at miste

Af Rikke Lynge - 6. september 2021 kl. 18:59

Sandra Sommer kendt fra tv-serien ‘De unge mødre’ er indlagt med sin toårige datter, Merle. Sandra og Merle har været indlagt mange gange før, da lægerne har svært ved at finde ud af, hvad Merle fejler. Hun udvikler sig ikke alderssvarende med andre børn, og samtidig kramper Merle ofte og har fået konstateret epilepsi.

Denne gang skyldes indlæggelsen hverken kontrolbesøg eller undersøgelser af Merle.

– Merle har haft tårnhøj feber i fire dage, som vi ikke selv har kunne slå ned med Panodil.
Hun fik taget røntgenbilleder, som viste lungebetændelse, men trods penicillin i et døgn samt febernedsættende medicin, blev hun ikke bedre. Så i går aftes, da hendes feber igen ramte 41, turde vi ikke være hjemme længere, så nu er vi indlagt, fortæller Sandra til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Voldsomme billeder: ‘Robinson’-deltager hentes i ambulance

Türker sætter ord på ufrivillig abort. Artiklen fortsætter under videoen. 

Merle var vågen i morges, og så ifølge Sandra bedre ud da hun fik lidt mad. Men den lille pige faldt hurtigt i søvn igen, da kroppen er afkræftet af alle de anfald.

– Vi bliver meget nervøse for Merle. For når hendes temperatur er så høj, har hun mange epileptiske anfald. Når det er lange kramper, som er svære at bryde med medicin, er vi bange for, at hendes lille krop ikke kan holde til det. Det er barsk sagt, men desværre den konstante frygt vi har, fortæller Sandra, der er på hospitalet sammen med sin mand Martin i dagtimerne.

LÆS OGSÅ: Anna og Oliver tog en chance til dåben: Man frygter det altid

Både Sandra og Martin frygter det værste, når deres datter får det, som hun har det nu.

– Vi har det ikke særlig godt. Vi er i konstant alarmberedskab og meget bange for at miste, fortæller Sandra ærligt.

LÆS OGSÅ: Efter møde på Tinder: Linse giver ny status på kærligheden

Sandra ved ikke, hvad næste skridt er for at gøre Merle frisk igen.

– Jeg aner ikke, om det “kun” er lungebetændelse, men jeg håber inderligt, at de ikke har overset noget. Jeg håber, at dagen i dag bliver bedre, og at feber og kramper tager en pause fra hendes krop.
Lige i sekundet, jeg skriver, har hun ikke feber, men desværre har vi de andre dage set, at den er steget igen på kort tid, fortæller Sandra.

Sandra har ud over datteren Merle sønnen Timo, der snart starter i en gruppe for børn, hvis søskende har et handicap af den ene eller anden art.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af ♡Sandra ♡ (@sandras_verden)

LÆS OGSÅ: Bendtner viser kæresten frem: Scorer svensk model