Ung mor viser maven frem: Sådan går graviditeten

‘De unge mødre’-deltageren kan i hvert fald ikke skjule, at hun er gravid.

Af Jonas Sand - 30. april 2018 kl. 19:25

Det kom som en overraskelse, da den tidligere ‘De unge mødre’-deltager Melissa Ploug i sidste måned afslørede, at hun er gravid for tredje gang. Det gjorde det også for parret selv, der ikke havde planlagt det, men selv om de først opdagede graviditeten efter en del uger, så havde barnet det heldigvis fint.
Sådan er det stadigvæk, fortæller en glad Melissa til Realityportalen. Hun har 75 dage til termin, og hun kan ikke længere skjule, at der vokser et lille liv inde i maven på hende.

Der er ingen tvivl om, at der vokser en baby i maven hos Melissa. (Foto: Privat)


– Graviditeten går som sådan okay – set på den måde, at baby er perfekt efter de kurver, der er stillet op. Så der vokses, præcis som der skal, lyder det fra den unge mor.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Nye ‘De unge mødre’-deltagere er i familie
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Lykkelig ung mor har fundet kærligheden
Melissa har i forvejen sønnen Joshua fra et tidligere forhold, mens parret også har en fælles søn, Justin. Og selv om de altså ved, hvad det kræver at have en nyfødt i huset, så bliver det alligevel noget lidt andet denne gang.
– Om man er klar, det er jo altid et vidt begreb. Om man har købt alt og har alt hjemme, som baby skal bruge, er jo kun én måde at være klar på. Men om man rent psykisk er klar til en tre, det er en helt anden snak. Det er svært at forestille sig, hvor meget vores liv vil ændre sig lige om lidt. Mentalt ved vi jo godt, hvad det indebærer at have en nyfødt, men oven i en pre-teenager og en i trodsalderen. Puha, det lyder som en mundfuld at sige højt, griner Melissa og fortsætter:
– Men ikke desto mindre er det snart en realitet, og faktisk er jeg begyndt at glæde mig. Mest til at se det lille menneske, og hvem det ligner. Er det mon mor, far, Joshua eller Justin ? Eller bare en rigtig god blanding af os alle.
LÆS OGSÅ: Fortvivlet ung mor ringede til hospital og politi: Ekskæresten forsvandt
LÆS OGSÅ: Princess Natascha raser mod Jim Lyngvild: Hold din kæft!

Artiklen fortsætter under videoen, hvor hun kan se den hilsen, som Melissa tidligere har sendt til ‘De unge mødre’-seerne:

LÆS OGSÅ: Maria Sebens i sorg: Det var den sværeste beslutning længe
SE BILLEDERNE: ENDNU et ‘Paradise’-hunk har fundet kærligheden

Tvunget til barsel

Mens alt går godt med barnet, der altså vokser, som det skal, så er det lidt anderledes hos Melissa selv. Den unge mor har længe kæmpet med gener i graviditeten, og selv om hun ikke var meget for det, så måtte hun gå på barsel fra jobbet som shift supervisor hos Starbucks
– Jeg har desværre haft gener længe, og jeg måtte se det i øjnene i denne uge (i sidste uge, red.). Min krop kan ikke længere stå op 8-10 timer på arbejdet, så jeg er gået uofficielt på barsel i tirsdags. Selvom det 100 procent mod min vilje, så var jeg jo godt klar over, at det ville ske, siger Melissa og fortsætter:
– Dog er jeg rigtig tilfreds med at gå til uge 29. Det er faktisk den graviditet, jeg er gået længst igennem med arbejde. Jeg tror simpelthen, det har noget at sige, hvor glad man er for sit arbejde, så strækker man sig også det længere og kæmper, selvom man nok burde have været gået af lidt før.
LÆS OGSÅ: Dansk realitystjerne i sorg efter brud fra hemmelig kæreste
LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er totalt til grin
‘De unge mødre’-deltageren har tidligere haft to hårde graviditeter, og derfor tager hun heller ikke generne så tungt.
– Hvis man sammenligner med de to første graviditeter, så synes jeg denne gang, at jeg har været ret heldig. Først og fremmest fordi jeg kunne gå lang tid, inden bækkenløsningen meldte sin ankomst. Men også det her med, at det først blev opdaget så sent. Jeg har jo faktisk kun været ramt af graviditets gener i cirka ni uger.
– Kvalmen er jeg desværre ikke kommet uden om, selvom jeg er så langt henne, og det er ret invaliderende at gå, og pludselig kaster man bare op. Men jeg har lært at spise småt og oftere og så holde pause efter hvert måltid for at undgå at kaste op.
LÆS OGSÅ: Nanna Mia afslører: Derfor stoppede jeg i ‘De unge mødre’
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe er gravid med fodboldspiller

Hvornår er det rigtige tidspunkt?

Som Melissa tidligere har fortalt, så var graviditeten ikke planlagt, og hun beskrev det som et mirakel, at barnet var i live. Og netop fordi hun ikke havde været klar over graviditeten, så har det også taget lidt længere tid at vænne sig til tanken.
– Jeg har haft utrolig svært ved at knytte et bånd til maven og haft den glædesfølelse, som jeg har haft de to andre gange. Jeg tror simpelthen ikke, jeg har turdet give slip på frygten for, at baby fejler noget, eftersom vi ikke vidste, at jeg var i gang med at gro det her lille menneske.
– Jeg har nok ikke 100 procent fundet mig til rette med tanken om, at vi nu skal have nummer tre – og så oveni mit nye arbejde. Hvis jeg skal være ærlig, så passede det bare rigtig skidt ind, og tidspunktet var måske ikke det rigtige, siger Melissa.
Den unge mor har valgt, at hun skal steriliseres efter fødslen. Derfor bliver det tredje barn også parrets sidste, og måske er tidspunktet ikke så dårligt alligevel.
– Men igen, hvornår er det rigtigt tidspunkt at få børn ? Vi er jo voksne og har begge arbejde, et sted at bo og en masse kærlighed at give, så mon ikke det bare er det rigtige tidspunkt at få den sidste på? Der kommer jo ikke flere efter denne gang, så må vi også have gjort vores for at holde den menneskelige bestand oppe, siger Melissa.
LÆS OGSÅ: Bekymret ung mor: Min datter lider måske af alvorlig sygdom
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare