Ung mor vil steriliseres

Sandra Jespersen er overbevist om, at hun ikke skal have flere børn.

De unge mødre
Af Mikkeline Andersen - 29. januar 2015 kl. 13:55

Selvom Sandra Jespersen er nyforelsket, planlægger at flytte sammen med sin 38-årige kæreste og kun er 21 år, så ved hun allerede nu, at hun ikke skal have flere børn.
– Børn er ikke på tale. Vi er begge meget enige om, at vi ikke skal.have flere børn, og så snart jeg må, vil jeg steriliseres. Men det kan først blive om fire år, for min læge vil desværre ikke gøre det før, siger Sandra til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester – vi boller bare
Har nok i Timo
For nogle tager det ene barn det andet, mens andre stopper efter én guldklump. Sandra hører til den sidste kategori.
– Det er ikke fordi, jeg ikke kan lide at være mor, for det er det største i hele verden. Men jeg har Timo, og det er, hvad jeg behøver. Jeg har ikke den samme trang som så mange andre kvinder om at få en stor familien med mange børn, fortæller hun.
Selvom hun stadig er ung, så er hun overbevist om, at hun ikke sætter flere børn i verden.
– Jeg tror ikke, jeg skifter mening, Thomas er 38 og har tre børn, men allerede inden jeg mødte ham, var jeg fast besluttet.
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa trods graviditetsgener: Flere børn i sigte
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.