Ung mor venter tvillinger: Nu kender hun kønnene

Der var smil, glæde og tårer, da ‘De unge mødre’-deltageren og kæresten fik kønnene at vide på deres tvillinger.

Af Jonas Sand - 27. oktober 2016 kl. 12:09

Den tidligere deltager i ‘De unge mødre’ Ceci Luca, der i programmet gik under navnet Line Cecilie, stod i sidste uge frem og fortalte, at hun ventede tvillinger med sin kæreste. I den forbindelse fortalte parret, at de drømte om en dreng og en pige – og den drøm går nu i opfyldelse.
TAG TESTEN: Hvilken deltager fra ‘De unge mødre’ er du?
– Først så vi en lille dreng på skærmen, og der reagerede min søn, Lucas, med et lille hop af glæde efterfulgt af et “Yes!”. Herefter sad vi meget spændte, og der var helt stille, mens hun scannede for at få den rigtige vinkel. Min kæreste og jeg forventede mest at se en dreng mere, fortæller hun til Realityportalen.dk.

Ceci Luca og sønnen Lucas tilbage i 2008. (Foto: Kanal 4)

Ceci Luca og sønnen Lucas tilbage i 2008. (Foto: Kanal 4)


Men sådan skulle det ikke gå.
– Jordemoderen kiggede på os og sagde: “I skal også have en pige”. Både min kæreste og jeg selv fik en tåre i øjet, og Lucas smilte – men glædede sig stadig mest over, at der i det mindste var en lillebror, fortsætter Ceci Luca, der er 14 uger henne.
LÆS OGSÅ: Ung mor afslører vild nyhed: Jeg venter tvillinger
“Så kan man da kende forskel på tøjet”
Selv om det for de fleste kan virke som en stor udfordring med tvillinger – og en endnu større udfordring, når det er to forskellige køn – så er det på ingen måde noget, der har slået Ceci Luca ud.
– Uanset hvordan udfaldet på kønnene var, så ville det være en stor udfordring med tvillinger. Men jeg tror, at det bliver nemmere at kende forskel på deres tøj, nu hvor der både er blå og lyserød. Jeg kunne virkelig ikke ønske mig mere, så alle udfordringer virker ikke så uoverskuelige for mig, som de måske kunne gøre for andre. Jeg glæder mig bare.
LÆS OGSÅ: Ung mor taler ud: Min eks-kæreste bankede mig
Den unge mor har allerede en søn fra et tidligere forhold, og derfor glæder hun sig specielt til, at hun nu også får lov til at opdrage en lille pige.
– Jeg vil ikke gøre forskel på børnene og deres opdragelse – uanset køn. Men det bliver selvfølgelig sjovt at have en pige, som jeg kan lave pigeting med, når drengene er drenge. Men jeg glæder mig til alt, som jeg kan lave med mine børn – mindst lige så meget til at lege med biler som dukker.
Kæresten Sune, der er 17 år ældre end 25-årige Ceci Luca, har i forvejen to sønner på 17 og 19 år fra et tidligere forhold, mens den unge mor har sønnen Lucas på 8.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’ Sonny far igen: Jeg har ikke set min datter
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.