Ung mor venter barn nummer fem

‘De unge mødre’-deltageren er gravid igen, men denne gang er det anderledes.

Af Louise Vilsbøl - 20. januar 2023 kl. 18:55

Tilbage i 2017 kunne man følge Annica Øst i ‘De unge mødre’. Dengang var hun 22 år og mor til tre børn, som hun har med sin nu eksmand. Der skete meget for den unge mor i den tid. Efterfølgende ønskede han ikke, at børnene deltog i tv-programmet, og Annica var tvunget til at trække sig.

LÆS OGSÅ: Paradise-babe: Smider tøjet

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor man kan høre, hvordan det går med Camilla Framnes fra ‘De unge mødre’.

I sommer begyndte Annica atter at lukke folk ind i sit liv på Instagram. Den dag i dag har hun skiftet navn til Malina, og hun er mor til fire. For fire år siden kom sønnen Noah nemlig til verden, og nu tilsmiler lykken endnu en gang Malina og kæresten Nikolaj.

LÆS OGSÅ: Efter skilsmissen: Sådan ser fremtiden ud for Camilla og Kevin

– Vi venter os en lillesøster eller en lillebror i sommeren 2023, det er så spændende, skriver Malina på Instagram til et billede, der kan ses nederst i artiklen.

Overfor Realityportalen bekræfter Malina graviditeten og fortæller, at hun har det godt og glæder sig til endnu en baby.

Mistanke om tvillinger

Malina og Nikolaj kunne i sidste uge ånde lettet op efter nakkefoldsscanningen – både fordi alt er godt med den lille ny, men også fordi der kun var én baby. Der havde nemlig været mistanke om, at der godt kunne gemme sig tvillinger inde i Malinas mave, og selvom parret havde budt to babyer velkommen, er de nu alligevel glade for, at der kun er en.

LÆS OGSÅ: ‘True Love’-par taler om børn og forlovelse

Det ville nemlig være hårdt for Malinas krop at bære tvillinger, fordi hun lider af psoriasis gigt, som blev diagnostiseret lige efter, de fandt ud af, at Malina var gravid.

– Jeg nyder at se min krop skabe endnu et liv, og vi glæder os alle så ubeskriveligt til at møde vores nye lille familiemedlem. Kønnet på baby ønsker vi ikke at vide før ved fødslen, hvilket jeg ikke har prøvet de andre 4 gange. Og det gør det jo bare endnu mere spændende synes jeg, fortæller Malina og fortsætter:

– Dog er jeg af den holdning at uanset køn, så er det aller vigtigste naturligvis, at vi får os en sund og rask baby i armene til sommer!

LÆS OGSÅ: Ung mor ramt af sygdom: Der er en mening med det

Malina er nu i graviditetsuge 16, og hun føler, tiden går meget stærkere denne gang, end det har gjort tidligere.

Flyttet udenfor byen

Udover at finde ud af at barn nummer fem var på vej, stod sidste år i flytningens tegn for Malina og Nikolaj. Her rykkede de udenfor det pulserende byliv midt i Silkeborg og bor nu udenfor byen.

– Nu bor vi i et skønt rækkehus med fantastiske naboer og mennesker omkring os. Vi og børnene er så glade for at have taget det valg, da det virkelig er rart at komme væk fra både larm og giga mange trapper. Og nu kan vi i stedet nyde naturen omkring os og roen. Her er ingen trafikstøj, og det er bare så fantastisk at slippe for. Så vi er så glade på alle tænkelige områder, slutter Malina.

LÆS OGSÅ: ‘Kærlighed hvor kragerne vender’-par i babylykke

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Malina Øst (@uperfektemallimor)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Malina Øst (@uperfektemallimor)