Ny ung mor var vild partypige: Det er helt slut med stoffer

Den nye ‘De unge mødre’-deltager og kæresten var stadig glade for at gå i byen, da Simone pludselig stod med en positiv graviditetstest.

Af Jonas Sand - 16. februar 2018 kl. 19:28

Der kommer hele to nye mødre med, når der på tirsdag sendes et nyt afsnit af reportageserien ‘De unge mødre’. En af dem er 22-årige Simone, der kommer fra Sengeløse, hvor hun bor med sin jævnaldrende kæreste, Sebastian, og parrets datter, 1-årige Emliy.
– Jeg meldte mig egentligt til en dag, hvor jeg havde drukket mig lidt fuld og så, at de søgte deltagere. Jeg tænkte, at det da kunne være meget sjovt at være med, så jeg sendte en ansøgning, fortæller Simone til Realityportalen.dk.
– Så gik der et stykke tid, og så ringede de mig pludselig op. Jeg havde ikke nævnt det for mig kærester endnu, så jeg var sådan lidt: “Øh, skat. Der er noget, vi lige skal snakke om”. Og så blev han da lidt stille, da jeg fortalte det, fortsætter Simone med et grin.
Hun fortæller, at Sebastian gik med til at prøve det, og siden kameraholdets første besøg har han også været helt klar på at deltage. Og parret glæder sig til at komme på skærmen.
– Jeg vil gerne vise, at man godt kan være en god mor, selv om man er ung. Det er da mega hårdt at være ung mor, og man kan til tider godt føle, at mange har fordomme om unge mødre. Men jeg vil vise, at man godt kan klare det, siger Simone.
LÆS OGSÅ: Ny ung mor forladt under to graviditeter: Det har været hårdt
LÆS OGSÅ: Ny ung mor: Jeg turde ikke fortælle om graviditeten

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan møde den nye unge mor.


LÆS OGSÅ: Drømmen brast med Amalie: Peter Birch afslører ny flamme
LÆS OGSÅ: Nadia Shila er skuffet over sin mor: Det er hårdt

Fødte en uge efter årsdag

Det hele er gået hurtigt mellem Simone og Sebastian. Selv om parret har vidst, hvem hinanden var i ni år, så havde de kun været gode venner i et års tid og blot kærester i få måneder, før den kommende ‘De unge mødre’-deltager blev gravid.
– Jeg fødte en uge efter vores første årsdag, så det er da gået hurtigt. Og selv om vi blev glade, da vi stod med en positiv graviditetstest, så var vi da også nervøse for, om vi overhovedet var klar til at blive forældre. Vi var jo stadig unge og glade for at gå i byen, og det samme var vores omgangskreds, siger Simone.
Hun besluttede sig dog hurtigt for, at hun skulle have barnet, og dagen efter var kæresten også helt med på den idé. Og siden da har Simone i den grad været imponeret over ham.
– Vi voksede med opgaven i løbet af graviditeten, og jeg er især imponeret over Sebastian. Han er gået fra at være lidt af en drengerøv til den her helt perfekte far, og han var rigtig god ved mig, mens jeg var gravid, og så kunne han holde mig og mine hormoner ud. Det har bare gjort, at jeg er blevet endnu mere forelsket i ham, siger hun.
LÆS OGSÅ: Dansk realitydeltager i retten: Tiltalt for at tæve datteren i årevis
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Linse optager nyt program

Fortid som vild partypige

Den unge mor har tidligere været glad for at feste, og netop det vilde partyliv er noget af det, som ‘De unge mødre’-seerne på tirsdag kommer helt tæt på. Her fortæller Simone ærligt om en tid med meget alkohol, og da det ikke længere kunne blive vildt nok, begyndte hun også at tage stoffer.
– Det er helt slut nu. Stofferne stoppede allerede et stykke tid, før jeg blev gravid, og det vilde partyliv er også lagt på hylden, slår Simone fast.
Men selv om det er noget, der nu er fortid, så har den unge mor alligevel valgt at fortælle om det på skærmen.
– Da vi gik ind til det, snakkede vi om, at det skulle være bundærligt. Rigtig mange mennesker ved, hvordan jeg har været, og jeg er ikke interesseret i at vise mig frem som den her helt perfekte pige, når halvdelen godt ved, at det ikke er sandt. Jeg vil vise, hvem jeg er, og jeg vil vise, at jeg er blevet bedre og er kommet videre. For det er jeg.
Simone starter til sommer på pædagoguddannelsen, mens Sebastian er uddannet kok. Og i fremtiden kan du altså følge deres liv med datteren Emliy i ‘De unge mødre’ fra på tirsdag klokken 20:00 på Kanal 4 eller allerede nu på DPlay.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila afslører tigger-planer for datteren
LÆS OGSÅ: CHOK: DR dropper ‘Fuckbois’-afsnit