Ung mor vågnede ved et brag: Ild i lejligheden

‘De unge mødre’-Kamilla fik sig noget af et chok, da hendes radio brød i brand i nat.

Af Jonas Sand - 19. juni 2015 kl. 14:55

Kamilla Skov fra ‘De unge mødre’ fik sig i nat et stort chok. Mens hun lå og sov, lød der pludseligt et stort brag inde fra hendes lejlighed, og da hun kom ud fra soveværelset, blev hun mødt af en kraftig lugt af røg.
– Der var ild i min lille radio, som stod ved siden af mine parfumer, og så begyndte brandalarmen. Jeg skyndte mig at tage en spand og fik slukket ilden. Derefter kastede jeg radioen ned i håndvasken af ren chok, fortæller den unge mor til Realityportalen.dk.
Men derefter stod hun med et nyt problem. Hendes 3-årige datter, Sophia, lå også og sov i lejligheden. Men det blev hun ikke ved med.

– Sophia vågnede efterfølgende og var skide bange for den høje lyd fra brandalarmen. Jeg tog hende med ned, og efter lidt bøvl fik vi slukket alarmen. Derefter sad jeg og trøstede hende lidt, mens vi fik et glas kakao.

LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for ung mor
Rystende oplevelse
Den unge mors første tanke var, at hendes bil var blevet smadret. Men det gik hurtigt op for hende, at det ikke var tilfældet.  Herefter handlede hun rent instiktivt, og først efterfølgende mærkede hun rigtigt chokket.
– Jeg havde det ikke særlig godt bagefter, og jeg er stadig meget rystet. Jeg kunne ikke falde i søvn igen, og jeg tror, at jeg har fået en times søvn i nat, siger Kamilla.

– Sophia var lidt påvirket af det i morges, men jeg er sikker på, at hun har det godt igen. Jeg er stadig lidt chokeret, og tårerne får sikkert også frit løb senere i dag.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Julie flytter fra kæresten
Bragte minder tilbage
Det er ikke første gang, at Kamilla har haft en brandulykke tæt inde på kroppen, og derfor havde hun svært ved at ryste chokket af sig. Situationen bragte minder tilbage til en oplevelse, hun havde, da hun var yngre, hvor hun var på ferie hos en veninde.
– Min mor ringede til mig om morgenen og fortalte, at hendes daværende kæreste havde sat ild til vores lejlighed. Da jeg så lejligheden et par dage efter, var det helt forfærdeligt. Hele opgangen var sort, lyder det fra den unge mor.

Hvis Kamilla havde været hjemme den nat, så havde hun muligvis ikke været i live den dag i dag. Den dør, som hun sov med hovedet op ad, var nemlig helt brændt af, og den tanke har hun altid haft svært ved at slippe.
– Jeg kan slet ikke klare lugten af røg, og jeg kan nogle gange gå i panik, hvis jeg synes, at bilen lugter lidt af røg. Jeg er ked af, at jeg ikke fik tilbudt noget psykolog-hjælp dengang, for det er noget, der virkelig har påvirket mig.

LÆS OGSÅ: Peter og Katherinas baby-chok: Ingen hjerterytme
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.