Ung mor undskylder efter snyd

Camilla Framnes er i chok over, at hun er blevet brugt til at snyde sine følgere.

Af Louise Vilsbøl - 26. september 2019 kl. 19:28

I aftes rullede DR-programmet ‘Kontant’ over skærmen, og her var der fokus på nogle af de produkter, som populære influencere reklamerer for.
Et af produkterne var SmileBright, som blev afsløret i ikke alene at gøre brug af tvivlsom markedsføring og snyde med ingredienslisten. Produktet ødelægger også tandkødet, og eksperter kalder det at gamble med sin tandsundhed, fordi det indeholder 75 gange så meget brintoilte som det er tilladt, og det ødelægger altså emaljen på tænderne.
LÆS OGSÅ: Realitystjerners reklamer er en millionforretning
I den forbindelse var Geggo ude og undskylde overfor sine følgere, og nu melder endnu en kendis sig på banen. Camilla Framnes fra ‘De unge mødre’ har nemlig også reklameret for produktet, og hun er i chok over afsløringerne i ‘Kontant’. Derfor forklarer hun sig nu på sin Instastory.
– For nogle måneder siden blev jeg spurgt, om jeg ville indgå et samarbejde med SmileBright, ej, men det er simpelthen så frygteligt det her. Jeg siger ja til at teste produktet, og det virker, jeg får simpelthen hvidere tænder, alt er, som det skal være, og jeg ender med at sige ja tak til samarbejdet. Så viser det sig så, at SmileBright så ikke helt har skrevet sandheden på produktet, fortæller Camilla Framnes og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Realitystjerner raser over DR-program
– Seriøst, jeg sidder med den dårligste følelse, for når du siger ja til at indgå i sådan et samarbejde, hvad fanden er det så for noget? Jeg er rystet, og jeg synes, det er så forfærdeligt, så for guds skyld, hvis I ligger inde med det lort, smid det over skulderen. Jeg er så ked af det, og jeg er virkelig ked af, at jeg har lagt navn til sådan noget. Hvad fanden skulle man have gjort anderledes, når de også lyver på emballagen, så jeg føler mig lige så snydt og ført bag lyset, jeg er bare rigtig ked af, at jer andre, der har købt det gennem min profil, også er blevet snydt. Det må I undskylde. Jeg ville ønske, at jeg kunne have gjort noget anderledes.
Camilla Framnes understreger, at hun håber, de ansvarlige bliver draget til ansvar, og man er ikke i tvivl om, at den unge mor er chokeret over gårsdagens afsløringer fra DR.
Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra Camilla Framnes og få oplyst, hvad hun tjente på samarbejdet med SmileBright, og hvorvidt hun vil gøre noget for at få dem stillet til ansvar for at have ført hende bag lyset, men det har ikke været muligt
LÆS OGSÅ: Ung mor gennemfører sit første maraton: Jeg kastede op 5 gange