Ung mor til sine følgere: Skulle jeg også bare sige fuck jer? - Her & Nu

Ung mor til sine følgere: Skulle jeg også bare sige fuck jer?

Luna Munk fra ‘De unge mødre’ gider ikke forsvare meninger, hun havde for flere år siden. Nu forklarer hun hvorfor,

Af Anna Løwe - 1. december 2019 kl. 18:55

Den unge mor Luna Munk er ikke kun kendt for sin deltagelse i ‘De unge mødre’. Hun er også kendt for at dele sine holdninger og tanker, når der er noget, hun er utilfreds med.
Denne gang slår Luna et slag for alle de realitydeltagere, der har oplevet at blive konfronteret med noget, de har ytret tidligere.
– Når man er realitydeltager eller offentlig person, oplever jeg, at man tit bliver hængt op på ting, man har sagt eller gjort før, indleder Luna sin story på Instagram og fortsætter:
– Nogle vil måske mene, at det er en del af gamet, men for eksempel udtalte Fie Laursen sig på et tidspunkt negativt om sexlegetøj, og så reklamerede hun selv for det senere. Jeg har også, på et tidspunkt i ‘De unge mødre’, sagt, at jeg ikke vil have mine børn passet, og det får jeg altså nogle gange nu, når jeg gerne vil ud og have lidt luft. Og nu skal jeg så forsvare det, fordi jeg sagde noget andet for flere år siden.
LÆS OGSÅ: Luna åbner op: Blev reddet af ‘De unge mødre’

Før hadede mange mig

Luna har været fast inventar i ‘De unge mødre’ siden sæson 25 og bor i Randers sammen med sine tre drenge, og til dagligt studerer hun filosofi på Aarhus Universitet. For nyligt udgav hun bogen ‘Så gå dog fra ham’, der handler om at være i et destruktivt forhold, rejse sig og komme videre, og den rejse har også påvirket Luna:
– Man udvikler sig som menneske. Vi er jo i en konstant udvikling! Det er en del af livet at ændre syn på ting, og derfor er det også okay at tage et andet standpunkt, fortsætter Luna i sin story og forklarer:
– Jeg har for eksempel mange følgere, der til at starte med var meget grove over for mig og nærmest hadede mig. Siden har mange af dem sagt undskyld, og at de havde været for hurtige til at dømme mig, men set i den kontekst, skulle jeg så også bare sige ‘fuck jer’, fordi I på et tidspunkt havde en mening om mig, I ikke har længere? Det er jo ikke holdbart. Man skal ikke latterliggøres, fordi man udvikler sig som menneske! Det er en rigtig god ting, og det synes jeg, man skal fokusere på, slår Luna fast.
LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for Amalie: Jeg har været rigtig ked af det
LÆS OGSÅ: Nadia Shila er bekymret for søns trivsel