Ung mor gravid med nummer 4: Sådan er min drømmefødsel

Den fjerde og sidste graviditet er en realitet, og det bringer nye ønsker frem for fødslen hos den unge mor.

Af Louise Vilsbøl - 2. august 2021 kl. 18:55

Kamilla Skov fra ‘De unge mødre’ er gravid og venter sit fjerde barn. Hun har i forvejen datteren Sophia med ekskæresten Allan og Liam og Philina med sin nuværende kæreste Stephen, til december føjer de så endnu en arving til flokken, som også bliver en pige.

LÆS OGSÅ: Tabte kampen mod kræft: Ung mor sønderknust og i dyb sorg

Under sin sidste graviditet, som var utrolig hård, var Kamilla ellers overbevist om, at det skulle være hendes sidste, men hun afslørede også, at Stephen gerne ville have flere børn, så den var ikke helt lukket for en efternøler, sagde hun dengang. Helt en efternøler blev det dog ikke, men den hårde graviditet sluttede da også med en drømmefødsel i sidste ende.

LÆS OGSÅ: To store ‘Vild med dans’-stjerner udgår

– Vidste I, at mit største ønske ved Philinas fødsel var at selv tage imod hende? Det var det. Så det fik jeg “lov” til. Vildeste oplevelse! Jeg husker næsten intet, fra da jeg fødte Sophia, fordi jeg bare tog alt den smertestillende, jeg kunne få. Jeg var kun lige fyldt 19 dengang og var skide bange. Ved Liam, gik det heller ikke som planlagt. Hans hjerterytme faldt voldsomt, og de tvang mig til at tage iltmaske på (VÆRSTE FØLELSE EVER, efter min mening), jeg kunne slet ikke trække vejret ordentligt og blev hylet helt ud af den, skriver Kamilla på sin Instagram-profil og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Mascha Vang afslører vild fødelsdags overraskelse

– Med Philina var jeg mere bevidst om, hvad jeg ville, hvad jeg ville have og var generelt bare mere “klædt på” til at skulle føde. Musik var én af de ting, som hjalp mig igennem det hele. Jeg havde lavet en playliste med alt den musik, som gjorde mig rolig. Og med den kunne jeg gå helt ind i mig selv og være til stede i min egen krop ved hver ve. Det skal på min “ønskeliste” igen til næste fødsel.

Når Kamilla byder velkommen til sit tredje barn til december, er hun denne gang overbevist om, at det er den sidste, og derfor har hun endnu et ønske.

– Mit næste ønske er at klippe navlesnoren. Det har jeg ikke prøvet før, og nu er det jo den sidste, skriver hun i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: Princess Natascha afslører: Novah skifter navn

Følg med i Kamilla og familiens liv via hendes Instagram herunder:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kamilla Kjær (@_kamillakjaer)