Ung mor taler ud om barndomstraume

Der er nogle ting, der kan få den unge mor op i det røde felt, og der her er en af dem.

Af Louise Vilsbøl - 27. oktober 2021 kl. 18:55

Siden hun deltog i ‘De unge mødre’ har Nadia Shila Gozdan været vant til, at der blev skrevet og sagt lidt af hvert om hende og hendes børn på de sociale medier og i diverse debatgrupper. Men nu har hun fået nok. Der er nemlig én ting, som hun ikke vil høre mere om.

LÆS OGSÅ: Ny realitybabe på OnlyFans: Derfor er mit indhold så dyrt

Det fastslår hun på sin Instagram-profil, hvor et billede i sidste uge har sat snakken i gang. Denne gang skyldes det dog en lang lillefingernegl, som skabte debat og rygter. Det blev til, at hendes negl blev brugt til at tage stoffer med, og derfor var den længere end de andre.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Chris fra ‘Paradise’ fortæller om, at han er født som kvinde.

– Jeg tager normalt ikke rigtigt ting til hjertet, da jeg efterhånden er så vant til haters, der nitpicker på alt. Jeg tager tingene til mig, hvis det handler om mine børn, eller om personlige traumer. Folk omtaler min finger som en “coke finger”, og dét rammer mig, da jeg 1. aldrig har rørt stoffer, og 2. Min finger er et traume. Jeg fik min finger klemt i en dør, da jeg var 5 år, da min søster smækkede døren i hovedet på mig. Det resulterede i, at tippen af min finger blev kappet af, og min knogle sidder derfor ud til huden, og der er ikke en pude, der sidder og beskytter, skriver hun på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: WHAT! Svensson indlagt efter ‘Robinson’-exit

– I lang tid vidste vi ikke, om jeg overhovedet ville få en negl igen, men efter cirka 6 måneder i forbinding begyndte en ny negl at gro ud. Dejligt, ikke? Nej, for neglen var tykkere og længere end de andre. Den var også krøllet. Det gjorde i mange år ondt at klippe neglen, og det er stadig ubehageligt. Jeg gik ofte og gemte den væk, fordi jeg syntes, at den var grim, og jeg var ualmindeligt flov over den. Det er først i mine voksen år, at jeg er begyndt at tænke “pyt”. Men traumet sidder der stadig, især når folk stikker rundt i det. I nogle situationer er det bedre at holde bøtte eller spørge mig selv.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk med i ‘Luksusfælden’: Brugte 23.000 på pizza

I kommentarsporet er der flere af Nadia Shilas følgere, der har forslag til, hvad der kan gøres ved hendes finger, men det lader til, den unge mor har afsøgt de fleste muligheder og nu besluttet sig for at leve med den lange negl.

LÆS OGSÅ: Ung mor sønderknust: 29-årig bror dræbt i ulykke

Se billedet af Nadia Shilas negl og læs hele opdateringen herunder:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nadia Gozdan (@nadiashila_)