Ung mor taler ud: Købte jeg min datter for 500 kroner? - Her & Nu

Ung mor taler ud: Købte jeg min datter for 500 kroner?

‘De unge mødre’-deltageren har tidligere fortalt, at hun købte forældremyndigheden over datteren for 500 kroner. Men var det sandt?

Af Jonas Sand - 12. juni 2019 kl. 19:25

I 2010 fik ‘De unge mødre’-seerne i kort tid lov til at følge med i livet hos Stephanie Therkildsen, der var gravid og ventede sit første barn med kæresten, Jesper. Deres forhold var dog turbulent, og allerede inden fødslen gik de fra hinanden og trak sig fra reportageserien.
I dag er Stephanie blevet 28 år og har fået yderligere fire børn sammen med Jespers bror, Rasmus. Hendes ældste datter, Sofie, er i dag blevet otte år, og først for nylig har hun fået sandheden omkring sin far – i hvert fald en del af den.
Hun har dog ikke fået alt at vide om fortidens drama, hvor Jesper og Stephanie offentligt skændtes. ‘De unge mødre’-deltageren fortalte i 2011 blandt andet til Billed-Bladet, at Jesper havde solgt datteren for 500 kroner.
– Han har solgt sin datter for 500 kr. Det var, hvad jeg betalte ham for at skrive under, fortalte hun dengang til mediet og fremviste et dokument, hvor hun med rød tusch havde udfærdiget en kontrakt, hvor Jesper gav hende den fulde forældremyndighed over deres ufødte datter.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltagerens hårde afsløring: Sådan reagerede datteren

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Nadia Shila fortælle om sin kamp mod angsten.

LÆS OGSÅ: Børn med ekskærestens bror: Sådan går det ‘De unge mødre’-Stephanie i dag

Har ikke købt datteren

Nu afviser Stephanie dog, at det var sådan det foregik. Det sker i et indlæg på den unge mors blog.

Stephanie og Jesper medvirkede sammen i ‘De unge mødre’ i 2010, men parret gik fra hinanden og trak sig hurtigt fra skærmen. (Foto: Kanal 4)


– Og for at fastslå det én gang for alle. Jeg har ikke købt min datter for 500 kroner. Jesper ville have nogle penge, som han mente, jeg skyldte ham, og han skrev under på, at han skulle lade os være i fred, skriver hun og fortsætter:
– Jeg vil ikke gå i detaljer, men der skete nogle voldsomme ting i forhold til Jesper, som gjorde, at jeg havde brug for fred. Alle laver fejl, og det har jeg også gjort – blandt andet i forhold til det stykke papir. Men det er over otte år siden nu. Tænk hvis alles fejl skulle huskes for altid! Man bliver ældre, og tiden går.
Her kan du læse hele Stephanies blogindlæg om fortiden.
LÆS OGSÅ: Ung mor går til behandling: Jeg har det simpelthen så dårligt