Ung mor svinet til i 'Big Brother': Du er den grimmeste person, jeg har mødt!

Der er delte meninger om Farrah Abraham, men Bobby Davro er bestemt ikke en af dem, der har en positiv holdning til den unge mor.

Af Jonas Sand - 11. september 2015 kl. 17:55

Farrah Abraham har været genstand for meget opmærksomhed, siden hun checkede ind i ‘Big Brother’-huset sammen med 12 andre kendte mennesker. Den unge mor har været i mange skænderier, og tidligere på uge
Det er langt fra alle, der har været glade for ‘Teen Mom’-stjernen, der efterhånden mest er kendt for sit udseende og sine pornofilm. Det fik medbeboeren Bobby Davro i den grad slået fast, da han skulle stemme på, hvem han ville have ud af huset.
– Den første person, jeg nominerer, er en virkelig smuk kvinde. Men skønhed findes ikke kun på ydersiden. Det kommer indefra, og nu skal jeg fortælle dig noget, som måske gør ondt. Men hør her, sagde han.
– Du er muligvis en af de grimmeste personer, jeg nogensinde har været så uheldig at skulle tilbringe min tid med, fortsatte han.
Og selv om Farrah hævdede, at Bobby på ingen måde ville kunne såre hende, så var det tydeligt på hendes reaktion, at kommentarerne ramte hende.
Hør hele Bobby Davros sviner til Farrah Abraham i videoen herunder:

LÆS OGSÅ: Ung mor amok i ‘Big Brother’: Jeg slår alle ihjel!
LÆS OGSÅ: Ung mor indtager ‘Big Brother’-huset
LÆS OGSÅ: Ny bog afslører ALLE ‘Teen Mom’-hemmelighederne
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.