Ung mor svinet til: Det er jo voksenmobning

En lille gruppe mennesker sviner Nadia-Shila til på de sociale medier.

Af Jonas Sand - 22. oktober 2015 kl. 8:49

I den nye sæson af ‘De unge mødre’, som i øjeblikket kører over skærmen, mødte seerne for første gang den unge mor Nadia-Shila. Og det har langt fra kun været en positiv oplevelse for alenemoren.
På de sociale medier er folk gået efter hende i skarpe vendinger, og der er blandt andet blevet sagt mange grimme ting om Nadia-Shila og hendes mor, som seerne også har stiftet bekendtskab med.
Der er en lille gruppe på især 25 personer, der er stride – også over for andre end mig. Det er jo voksenmobning, og jeg forstår ikke, at voksne mennesker har samvittighed til at opføre sig på denne måde, fortæller den unge mor til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Ung mor er gået fra kæresten: Han var voldelig
Positive reaktioner
Nadia-Shila har i sin korte deltagelse i programmet allerede vist nogle meget personlige sider af sig selv. Hun har blandt andet fortalt, hvordan hun var udsat for vold af faren til sin søn, og hvordan en hård barndom med tvangsfjernelse fik hende til at skære i sig selv.
Heldigvis er det ikke alle, der sviner Nadia-Shila til, og den unge mor er også blevet mødt med mange positive reaktioner på deltagelsen.
– Jeg er jo bare mig selv, og det er der nok mange, der ikke forstår. Jeg havde forventet de negative reaktioner – det hører jo med. Men heldigvis har de fleste været positive henvendelser, fortæller den unge mor.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltagers sorg: Druk tog livet af min far
LÆS OGSÅ: Nadia-Shila afslører: Så meget har jeg tabt mig
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.