Ung mor i stor forvandling

Da vi først mødte Julie Boraso på tv var det med en gravid mave, mørkt hår og runde kinder. Men efter fødslen har udseendet ændret sig markant.

Af Maiken Støvring - 5. juni 2014 kl. 10:36

Sidste år blev Julie mor til lille Melia. Forældrelivet kostede forholdet til kæresten Sonny, men det er ikke det eneste, der har ændret sig i den unge mors liv. Hendes udseende har nemlig ændret sig så meget, at mange har svært ved at genkende hende.
– Jeg har farvet håret helt lyst, hår-extensions-og øjenvipper og så har jeg tabt mig. Jeg ved ikke præcis, hvor meget jeg har tabt mig, men jeg vejer mindre, end da jeg blev gravid, og jeg har det rigtig godt med min krop, siger Julie til Realityportalen.dk.

Og det er ikke fordi, at Julie har gjort det helt store for at tabe sig.
– Jeg har intet gjort for at tabe mig. Det eneste træning jeg har lavet er at løbe ned til bussen, så de overflødige kilo er bare røget af sig selv. Og det er faktisk utrolig mærkeligt, når jeg er meget stor tilhænger af McDonald’s, griner hun.

LÆS OGSÅ: Nanna om bruddet med Janus: Sådan har jeg det 
Elsker sit spejlbillede

Håret er blevet lysere og længere, vipperne har fået masser af fylde og kinderne er blevet mindre runde hos den unge mor Julie. (Foto: privat)

Håret er blevet lysere og længere, vipperne har fået masser af fylde og kinderne er blevet mindre runde. Foto: privat)


Selvom Julie aldrig har været en overvægtig pige, er hun alligevel meget tilfreds med den forvandling, som hendes krop har gennemgået.
– Uden at lyde alt for selvglad, så elsker jeg at kigge mig selv i spejlet, og jeg kan faktisk gøre det rigtig mange gange på en dag. Jeg er blevet meget mere glad for mig selv, og det har hjulpet på min selvtillid, forklarer den unge mor.

Julies omgangskreds har også kommenteret på hendes nye udseende, hvilket primært er til den positive side.

– Jeg har fået rigtig meget positiv respons, og rigtig mange kan næsten ikke kende mig, og skal lige kigge en ekstra gang. Det er jo bare en kæmpe bonus, siger Julie.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Julie: Fortryder utroskab
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.