Ung mor springer ud i nyt eventyr efter stress: Det bliver så godt!

‘De unge mødre’-deltageren skifter karriere, og det er noget, hun og familien i den grad ser frem til.

Af Jonas Sand - 30. september 2019 kl. 19:28

Den tidligere ‘De unge mødre’-deltager Maria Galtheen kaster sig inden længe ud i et nyt eventyr og starter et nyt kapitel i sit liv. Efter mere end 11 år i JYSK har hun sagt sin stilling som driftansvarlig op, og hun går derfor en ny fremtid i møde.
– Jeg skal den 28. oktober i gang med to års elevuddannelse indenfor indkøb, fortæller Maria, der kan se frem til en helt ny hverdag i de kommende år.
– Jeg glæder mig mega meget, da jeg kommer til at få 8-16-tider og fri hver weekend, hvor jeg nu har to dage om ugen til 19:30 og arbejde hver anden weekend til 17:30. Det er i en møbelvirksomhed, så det er ikke helt langt væk fra JYSK. Det bliver super spændende – og ikke mindst en masse masse tid med mine børn, som jeg ikke altid har haft.
LÆS OGSÅ: Maria og Niklas har fået nok: Trækker sig fra ‘De unge mødre’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Niklas’ rørende tale til parrets bryllup.

LÆS OGSÅ: Lagt for had efter ‘De unge mødre’: Tør næsten ikke gå ud længere

“Endelig kunne det lade sig gøre”

Maria fortæller, at karriereskiftet er noget, hun længe har haft i tankerne på grund af arbejdstiderne, men forskellige ting skulle lige falde på plads først.
– Endelig kunne det lade sig gøre. Alt i alt er det for, at jeg kan være en bedre mor for mine børn, og så jeg faktisk kan hente dem fra børnehave og vuggestue og lave ting med dem i weekenderne. Børnene bliver for meget far-syge, når jeg er så meget væk, og det sårer mig – ikke at de er far-syge, men at jeg kan mærke, at de savner mig og bliver kede af det, når jeg er for meget væk.
– Så nu skal tiderne ændres, så jeg bliver en bedre mor, og børnene bliver endnu gladere. Jeg har haft en periode med stress, og det gik ud over mine børn, da jeg ikke kunne være mor, før jeg var Maria. Så for alles skyld er det bedst sådan, og det bliver kun godt.
LÆS OGSÅ: Brød sammen i ‘De unge mødre’: Her er hele Niklas’ rørende bryllupstale

Intet ‘De unge mødre’-comeback

Det er efterhånden et stykke tid siden, at ‘De unge mødre’-seerne fik lov til at følge med i livet hos Maria Galtheen, hendes mand, Niklas, og hendes to børn, Marco og Mickas. Familien trak sig fra skærmen for et år siden, og den beslutning har de på ingen måde fortrudt.
– Vi er stadig mega glade for det. Nu kan vi få lov at være forældre, mand og kone på vores måde – uden at nogle dømmer os for noget, de ser på ti minutter på tv, siger hun og fortsætter:
– Jeg ville ønske, at jeg aldrig havde været med. For intet af det, folk skrev om os, passede med hvem og hvordan, vi i virkeligheden er. Når børnehaven siger, at Marco er så glad et barn – og det samme med Mickas – så tror jeg mere på dem end en hater, der ikke engang kender mig, slår Maria fast.
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘De unge mødre’-Michelle trækker sig efter stor fejl: Det er så svinsk!
Familien har netop været en tur i Lalandia med Marias bror, Casper, og hans familie, der også tidligere har medvirket i ‘De unge mødre’. Og generelt går det godt i det lille hjem.
– Vi nyder hinanden, og børnene har så meget glæde af hinanden, nu hvor Mickas er blevet to år. Mickas har lige fået fjernet polypper og lagt dræn på hospitalet, da han er så lille. Men nu snakker han helt vildt, siger Maria.
Alt i alt er den unge mor rigtig glad for sit liv og glæder sig til det nye kapitel. Men det bliver altså med sikkerhed ikke noget, som ‘De unge mødre’-seerne får lov til at følge med i.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager afbryder forlovelsen: Jeg er knust