Ung mor i sorg efter abort

Realitydeltageren blev i slutningen af sidste år ramt af en stor sorg, der var tæt på at drive hende til selvmord.

Af Jonas Sand - 25. januar 2018 kl. 20:55

Catelynn Lowell har været meget igennem i sit liv, og ‘Teen Mom’-seerne har fulgt med på nærmeste hold, mens hendes humør er gået op og ned i mange år. På det seneste har det dog virket ekstra slemt, og for nylig måtte hun igen lade sig indlægge på en psykiatrisk klinik på grund af selvmordstanker og depression. Det afslørede hun på Twitter.
Det er anden gang på kort tid, at den unge mor har ladet sig indlægge, efter hun tilbage i november også måtte have hjælp til at bekæmpe selvmordstankerne. Og nu viser det sig, at der er en rigtig god grund til, at hun på det seneste har haft det ekstra svært. Hun har nemlig gennemgået en ufrivillig abort. Det kan The Ashley, der normalt er yderst troværdige på ‘Teen Mom’-stoffet, nu afsløre.
SE VIDEOEN: Højgravid Kylie Jenner viser maven frem
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne anholdt: Stod bag crystal-meth-laboratorium
Afsløringen kommer, efter MTV overraskede med en teaser for det kommende afsnit, der viser Catelynn Lowell og hendes mand, Tyler Baltierra, juble over graviditeten, mens datter Nova er iført en ‘Jeg skal være storesøster’-T-shirt. Kort efter de optagelser blev glæden dog afløst af sorg.
– Det er faktisk virkelig trist. Catelynn blev gravid og overraskede Tyler og Nova – og ikke længe efter gennemgik hun så en ufrivillig abort. Det skete, lige inden hun lod sig indlægge i november, hvor hun skrev på Twitter om at slå sig selv ihjel. Produktionen fik fortalt, at hun var seks uger henne, da det skete, men ingen ved det med sikkerhed, siger en af de kilder, som mediet har talt med.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Julie og Sonny stopper i ‘De unge mødre’
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-par går fra hinanden: Jeg må ikke få skønhedsoperationer
Færdiggjorde graviditetsafsnit efter abort
I november var Catelynn indlagt i seks uger, men kort efter udskrivelsen blev hun igen mindet om aborten, da ‘Teen Mom’-episoderne skulle gøres færdige. I programmet binder deltagerne selv handlingen sammen med voiceovers, og de bliver først optaget sent i forløbet.
– De optager ikke voiceovers, før alle episoder er optaget og klippet færdige, så Catelynn var nødt til at tale om forsøget på at blive gravid og derefter graviditet – selv om hun allerede havde mistet barnet. Vi havde virkelig ondt af hende, siger kilden og fortæller, at seerne også kommer til at se aborten og forløbet efter.
Catelynn Lowell er ikke den eneste ‘Teen Mom’-stjerne, der for nylig har oplevet den store sorg at miste et barn. Også Maci Bookout fortalte i et af de seneste afsnit af MTV-serien, at hun i 2017 blev gravid sammen med manden Taylor McKinney, men kort efter mistede barnet.
LÆS OGSÅ: Realitybabe kæmpede med angst: Jeg troede, jeg skulle dø
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-Jenelle og nyfødt datter testet positiv for narko