'Ung mor' scorer topkarakter

Amanda Sisse har store planer for fremtiden, men det kræver hårdt arbejde og et godt hoved.

Af Mikkeline Andersen - 19. december 2012 kl. 8:33

Bare fordi man er blevet mor i en tidlig alder, er det ikke ensbetydende med, at man ikke satser på sin karriere og fremtid – og det er Amanda Sisse fra ‘De unge mødre’ et godt eksempel på. Hun sluttede nemlig ‘Kontorlinjen’ på Niels Brock af med et flot 12-tal
– JEG FIK FUCKING 12!DET ER MIN DAG I DAG!, skrev en meget glad Amanda Sisse på sin Facebook-profil.
Og der en god grund til at være mere end tilfreds.
– Det var den afsluttende tværfaglige opgave – så det var alle fagene i en opgave, uddyber hun overfor Realityportalen.dk.

Den flotte eksamen blev fejret med yndlingskagen og champagne. Foto: Privat

Den flotte eksamen blev fejret med yndlingskagen og champagne. Foto: Privat


LÆS OGSÅ: Det er ikke en sygdom at være ung mor
Vil være ejendomsmægler
Selvom den smukke pige sluttede flot af på ‘Kontorlinjen’, så er det ikke nok for hende. Derfor skal hun allerede onsdag til samtale ved ‘Management Events’ inde på Vesterbro, for hun vil gerne have en læreplads.
– Planen er at finde en elevplads. Efter de to år som elev vil jeg gerne læse finansøkonomi i to år. Og ja, forhåbentlig en dag bliver jeg ejendomsmægler, men nu må vi se, hvad tiden bringer, siger hun og uddyber, at markedsføring også kunne være en mulighed, da det interesserer hende meget.
Men mon ikke der er gode chancer for, at den kloge pige lykkes med sine fremtidsplaner, hvis hun fortsætter med de gode karakterer.
– Jeg har lige fået mine årskarakterer i alle fagene, og det er endt med fire 12-taller, to 10-taller og to 7-taller, smiler hun.
Skal ‘De unge mødre’ vinde titlen som årets realityprogram? Stem her.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.