Ung mor reddet af børnene - Her & Nu

Ung mor reddet af børnene

I det første afsnit af ‘De unge mødre’ sæson 30 fortæller Luna om, hvordan børnene blev hendes redning ud af forholdet til deres far.

Af Rikke Lynge - 5. juli 2020 kl. 10:56

‘De unge mødre’ søson 30 har i dag premiere på Dplay. Her kan du gense mødrene Majbrit, Sandra, Luna, Maria, Nanna-Johanne, Sabrina, Nanna og den nye mor Cæcilie. I første afsnit holder Luna fordrag om sin bog ‘Så gå dog fra ham’, som handler om forholdet til drengenes far – et forhold, som var præget af både psykisk og fysisk vold.

– Bogen er skrevet ud fra mine tanker og følelser i de ting, jeg kom ud for. Den er skrevet for at bryde et kæmpe tabu, men også for at skabe forståelse for hvorfor man vælger at blive i sådan et forhold og endda få børn under de vilkår, selvom at svaret udefra er så simpelt – nemlig at gå fra ham, skriver Luna på Instagram.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Princess Natascha har fået en kæreste

I programmet ‘De unge mødre’ fortæller Luna yderligere om bogen og om, hvordan børnene endte med at blive hendes redning.

– Folk spørger, hvorfor fik du børn med ham? Det var sgu børnene, der holdt mig i live. Hvis jeg ikke havde fået de børn, så havde jeg nok ikke kunne klare det, fordi presset på mig var så stort, fortæller Luna i afsnittet af ‘De unge mødre’ på Dplay.

LÆS OGSÅ: Sandra har mistet sine børn: Smerten sidder i mig

Luna har drengene Zacharias, Felix og Zilas.

– Mine drenge kan læse bogen og faktisk se det som en god ting. de kan få en afklaring med, hvad der skete, hvad jeg tænkte, og hvorfor jeg ikke blev der. Jeg lægger stadig vægt på, at deres far er en god far, og han elsker dem, for det ved jeg, at han gør. Jeg kan godt kigge i bakspejlet og tænke, hvad havde du gang i. Men nu har jeg denne her bog til at forklare det og sætte ord på det, fortæller Luna fortsat i programmet.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy afslører faren til sit kommende barn

Se klippene fra ‘De unge mødre’ herunder, og se hele afsnittet på Dplay.

 

LÆS OGSÅ: Gustav om bruddet med Kenneth: Jeg var ikke enig