Ung mor ramt af det værste: Jeg havde så mange grimme tanker - Her & Nu

Ung mor ramt af det værste: Jeg havde så mange grimme tanker

‘De unge mødre’-deltageren blev ramt af et slemt angstanfald – men denne gang lærte hun en masse af det.

Af Jonas Sand - 28. september 2019 kl. 18:58

En ny weekend blev i dag skudt i gang, og ‘De unge mødre’-deltageren Martinna Petersen vil uden tvivl håbe, at denne weekend går bedre end den seneste.
For en uge siden blev hun nemlig ramt af et slemt angstanfald efter en hyggelig fredag aften. Det fortæller hun i et opslag på Instagram.
LÆS OGSÅ: Bekymret ‘De unge mødre’-deltager åbner op om kræftfrygt
– Lørdag blev jeg ramt af det værste angstanfald, som varede flere timer. Det er heldigvis mange år siden sidst, men det var så klamt. Koldsved, rysten i hele kroppen, en kæmpe knude i maven og angst for at være til, skriver hun og fortsætter:
– Da jeg var i det, tænkte jeg, at jeg aldrig ville komme “tilbage” igen. Jeg havde så mange grimme tanker. Angst er det værste, jeg ved, og jeg har svært ved at finde meningen med den.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne raser: Hvad bilder folk sig ind?
Den følelse tog dog ikke lang tid, for da den unge mor havde ligget ned et par timer, mærkede hun noget, hun aldrig har prøvet før, når hun har været ramt af et angstanfald. Selv beskriver hun det som en powerfølelse.
– Jeg rejste mig fra sengen, kiggede mig selv i spejlet og sagde højt: “Jeg er en badass mor og kvinde, og jeg klarer det her! Jeg har så mange drømme, og dem vil jeg gå efter og fokusere på nu. Jeg vil være den bedste udgave af mig selv!” og langsomt slap angsten min krop. Det var en vild følelse, og det gav mig en helt enorm styrke.
LÆS OGSÅ: Stort kaos: Det er slut med ‘De unge mødre’ og ‘Ex on the Beach’, hvis …

“Pludselig gav det hele mening”

Under anfaldet lærte ‘De unge mødre’-deltageren en masse om sig selv.
– Og pludselig gav det hele mening for mig – hvorfor jeg skulle helt ned i angsten og mærke mørket. Jeg havde brug for det, for det førte mig præcis derhen, hvor jeg skulle være. Mit fokus er det sted, som det skal være nu. Og jeg bliver mere og mere bekræftet i, at der faktisk ikke er noget så skidt, at det ikke er godt for noget, skriver hun.
– Alt det der sker i vores liv, guider os til at finde vej. Og selvom det her er så ømt for mig at dele og helt enormt personligt, bliver jeg nødt til at dele det med jer. For når vi rammer bunden, og når livet gør forfærdelig ondt, bliver vi klogere og stærkere. Alt sker af en årsag, og hvis vi graver lidt dybere og tør at mærke efter, ved vi godt, hvad lærdommen er i det. Og vi stiller os op igen. Altid.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne scorede ekskærestens kammerat
Herunder kan du læse hele den unge mors inspirerende opslag:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Jeg har været hele følelsesregisteret igennem denne weekend. Fredag var god og sjov. Lørdag blev jeg ramt af det værste angstanfald, som varede flere timer. Det er heldigvis mange år siden sidst, men det var så klamt. Koldsved, rysten i hele kroppen, en kæmpe knude i maven og angst for at være til. Da jeg var i det, tænkte jeg at jeg aldrig ville komme “tilbage” igen. Jeg havde så mange grimme tanker. Angst er det værste jeg ved og jeg har svært ved, at finde meningen med den. Men da jeg alligevel havde lagt et par timer, blev jeg ramt af sådan en power følelse. Det har jeg aldrig oplevet før. Jeg rejste mig fra sengen, kiggede mig selv i spejlet og sagde højt: “Jeg er en badass mor og kvinde og jeg klarer det her! Jeg har så mange drømme og dem vil jeg gå efter og fokusere på nu. Jeg vil være den bedste udgave af mig selv!” og langsomt slap angsten min krop. Det var en vild følelse og det gav mig en helt enorm styrke. Og pludselig gav det hele mening for mig – hvorfor jeg skulle helt ned i angsten og mærke mørket. Jeg havde brug for det, for det førte mig præcis derhen, hvor jeg skulle være. Mit fokus er det sted, som det skal være nu. Og jeg bliver mere og mere bekræftet i, at der faktisk ikke er noget så skidt, at det ikke er godt for noget. Alt det der sker i vores liv, guider os til at finde vej. Og selvom det her er så ømt for mig at dele og helt enormt personligt, bliver jeg nødt til at dele det med jer. For når vi rammer bunden og når livet gør forfærdelig ondt, bliver vi klogere og stærkere. Alt sker af en årsag og hvis vi graver lidt dybere og tør at mærke efter, ved vi godt hvad lærdommen er i det. Og vi stiller os op igen. Altid. For vi er badass kvinder/mænd/forældre og vi er i stand til at udrette præcis det, vi ønsker. You can do it! ❤️

Et opslag delt af Cellina Martinna (@cellinamartinna) den


LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager skal giftes: Drømmer om stort prinsessebryllup