Ung mor politianmeldt for bedrageri

Nadia-Shila har solgt en telefon, som køberen aldrig har fået. Det har resulteret i en politianmeldelse.

Af Jonas Sand - 26. oktober 2015 kl. 15:55

Nadia-Shila står i øjeblikket med et forklaringsproblem. ‘De unge mødre’-deltageren har nemlig solgt en iPhone 6 over nettet og modtaget betalingen, men den er aldrig nået frem til køberen – 14-årige Nicklas fra Frederikshavn.
Derfor har den unge nordjyde nu politianmeldt Nadia-Shila efter en længere samtale med den unge mor, der ikke ønsker at tilbagebetale ham pengene. Det skriver Ude og Hjemme.
– Så vidt jeg husker, er der mange spor i sagen. Der er både et telefonnummer og en adresse. Vi sender sagen videre til den politikreds, hvor personen bor. Det sker formentlig i starten af denne uge. De tager så ud og afhører hende, og anklagemyndigheden sigter hende formentlig for bedrageri, fortæller Jørgen Birger Jensen, chef for afdelingen for økonomisk kriminalitet hos Nordjyllands Politi.
LÆS OGSÅ: Ung mor svinet til: Det er jo voksenmobning
Kontaktet flere gange
Nadia-Shila havde lovet 14-årige Nicklas, at han fik alle sine penge tilbage, hvis der skete noget med telefonen under forsendelsen.
– Jeg vil helst have 3000 kr. nu og de sidste 1000 kroner, når den er modtaget. Skulle der mod forventning ske noget med pakken, så får du dem jo naturligvis retur, skrev Nadia-Shila i en sms til Nicklas ifølge ugebladet.
Da det stod klart for familien, at hverken telefon eller penge var på vej, var det ikke en politianmeldelse, der var første skridt. Men efter flere beskeder til Nadia-Shila og hendes mor var det den eneste udvej.
– Jeg kan se, hendes mor har læst beskeden, men hun har ikke svaret. Man må håbe, hun kan tale sin datter til fornuft, siger han til mediet.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Ung mor er gået fra kæresten: Han var voldelig
Lover pengene tilbage, men …
Til Ude og Hjemme forsøger Nadia-Shila at forklare sig selv og lover, at den 14-årige nordjyde nok skal få tilbagebetalt pengene.
– Han får pengene tilbage til den første. Jeg er midt i en flytning, og jeg har simpelthen ikke pengene nu, siger hun.
Ifølge ugebladet trækker hun dog det tilbud tilbage allerede få minutter efter interviewet. Det sker i en sms til Nicklas.
– Du får ikke pengene, når du sådan kontakter Ude og Hjemme. Er du fuldstændig sindssyg? Det gider jeg satme ikke! Et er, at du har anmeldt det til politiet, men man går satme ikke til medierne. Få du politiet til at ringe til mig, og så fortæller jeg det samme til dem! Kan du ha’ det, du!!” skriver hun.
Se flere billeder af Nadia-Shila i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltagers sorg: Druk tog livet af min far
LÆS OGSÅ: Nadia-Shila afslører: Så meget har jeg tabt mig
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.