Ung mor opløst i tårer over graviditet

Kampen for at udvide familien fortsætter, og det er hårdt for den unge mor.

Af Louise Vilsbøl - 29. oktober 2021 kl. 19:14

I denne uges afsnit af ‘De unge mødre’, som kan ses på Discovery+ netop nu, kommer man helt tæt på Majbrit Vestergaards kamp for at udvide familien. Det er nemlig ikke helt nemt for den unge mor at gøre datteren Ella Viola til storesøster.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe afslører planer om flere børn

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Rikke Gøransson fortæller om sin holdning til den nye sæson af ‘Paradise Hotel’.

– Jeg har lige været på toilettet, fordi jeg skulle tisse, og jeg kan se, at min menstruation er startet. Det er bare pisse træls, når man bare gerne vil have, at det lort skal være væk, og man kan få en baby. Og jeg ved godt, at man ikke kan planlægge sådan noget graviditet, og jeg ved godt, at det er sjældent, det sker i første, andet eller tredje hug, men jeg synes bare, det er så fucking træls at se sin menstruation, når det er det sidste, man har lyst til, siger en grædende Majbrit i programmet.

LÆS OGSÅ: Nynne frustreret over Robert: Hvad skal jeg gøre?

Har grædt hver gang

Tidligere har hun på Instagram åbnet op for sin og kæresten Thomas’ kamp for en ønskebaby. Selv har den unge mor længe været klar til at udvide familien, men hun har ventet på, at kæresten også blev klar.

– Jeg har længe overvejet, om vi skulle åbne op for dette. Men er nu nået frem til, at jeg gerne vil have jer med i processen, fordi det ellers kan føles møg ensomt. “Skal I have flere børn?” – Ja, det håber vi da for alt i verden, at vi skal. Det er ikke en hemmelighed at jeg elsker at være mor, det skal heller ikke være en hemmelighed, at vi prøver. Vi har prøvet i et halvt år – 6 måneder, skrev Majbrit i august på Instagram og fortsatte:

LÆS OGSÅ: Efter brystoperation: Mathilde afslører kærestens reaktion

– Nogle vil måske mene, at det ikke er længe. Nogle prøver meget længere, og jeg sender jer en kæmpe krammer og tusinde tanker! Det er pisse hamrende hårdt, husk på, at I ikke er alene. Men de her 6 måneder har været skide hårde. Jeg har grædt og grædt hver eneste gang, jeg har testet negativ, eller er begyndt at bløde.

Se klippet, hvor den unge mor viser sin mest sårbare side herunder, og se hele programmet på Discovery+.

LÆS OGSÅ: Nynne efter anklager om vold: Lad Robert være

 

Læs mere om