Ung mor om sønnens ulykke: Forfærdelige sekunder

Det har været en voldsom tid for Cellinna Martinna og familien.

Af Cecilie Løwert - 20. maj 2022 kl. 13:08

Cellina Martinna, som er bedst kendt fra ‘De unge mødre’, er mor til tre dejlige drenge, og har siden hun blev mor første gang i 2014 dedikeret hele sin tilværelse til hjemmepasning og hjemmeskoling.

LÆS OGSÅ: WHAT: Teiturs advokat til vild reality-fest

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Nikolaj fra ‘Først til verdens ende’ fortæller om sin sygdom…

Derfor fik hun også noget af et chok, da hendes yngste søn, Luca, forleden kom til slemt til skade. Det skriver hun på sin Instagram.

– En ulykke kommer vist sjældent alene. De sidste par dage har været hårde for vores lille familie og det toppede så i morges, da Luca slog hovedet hårdt ind i vores murstensvæg og derefter faldt hen i mine arme. Simpelthen forfærdelige sekunder.

LÆS OGSÅ: Ekskæresten afslører: Det skjulte Sidney

Det var et voldsomt chok for den unge mor, der også måtte tilkalde en ambulance, som skulle tilse sønnen, men noget tyder dog på, at hendes knap to-årige søn er en tapper soldat, der hurtigt kommer på benene igen.

– Da ambulancen nåede frem, gik han dog rundt med en bolle og legede, som om intet var hændt. Mit nervesystem bliver virkelig sat på prøve i de her dage.

LÆS OGSÅ: Stephanie og Maria afslører: Det får vi for at være på tv

Og den 28-årige mor, som ellers er vant til at dele store og små begivenheder med sine 53.000 tusinde følgere, indrømmer, at det til tider kan være svært at vise billeder af hverdagen, når livet er udfordrende.

– Det er helt enormt ømt. Men jeg ønsker ikke at sætte en facade op, og derfor trækker jeg stikket lidt og fokuserer på min familie. Vi skal nok klare den. Vi har heldigvis hinanden, afslutter på sin Instagram.

Cellinna Martinna er gift med Mikkel, og har, udover Luca, sønnerne Milan og Elliot.

LÆS OGSÅ: Medina afslører: Sådan mødte jeg Malo

 

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Cellina Martinna (@cellinamartinna)

Læs mere om