Ung mor om det første år: Hvor bliver tiden af?

Sasja Vistisens datter har travlt med at gå og snakke.

Af Mikkeline Andersen - 30. september 2014 kl. 11:25

For lidt under en uge siden kunne Sasja Vistisen fra ‘De unge mødre’ fejre sin datters et års fødselsdag. Det har været et skønt, men også et hårdt år, fortæller den unge mor.
– Jeg har lært utrolig meget om mig selv. Det har været et år med en masse nedture, men dobbelt så mange opture. Jeg synes, det er helt vildt, at Annalia allerede er et helt år. Tiden er fløjet afsted, og jeg forstår det slet ikke, siger hun til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Glad Louise stortrives på Fyn
Ingen baby mere
Annalia har det rigtig godt. Hun er så småt begyndt at gå og snakke lidt, afslører den stolte mor.
– Jeg synes, det er vildt underligt, når folk spørger, hvor gammel hun er, og jeg nu skal sige et år fremfor 11 måneder. Jeg ved ikke, om det bare er mig, men jeg synes, det er så stort, fortæller Sasja.
Netop fordi tiden går så hurtigt, så er Sasja glad for minderne.
– Det er super vigtigt at få taget en masse billeder. Pludselig er tiden bare væk, og så har man altså ikke en lille baby mere. Annalia er også begyndt at få mere og mere personlighed, og så er hun i hvert fald en meget bestemt lille pige, slår hendes mor fast.
Se Sasjas første tv-optræden herunder:

Se ‘De unge mødre’ hver tirsdag på Kanal 4 kl. 20.00.
LÆS OGSÅ: Ung mor bliver gift i dag
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.