Ung mor og søn leder efter nyt hjem: Vi har søgt med lys og lygte - Her & Nu

Ung mor og søn leder efter nyt hjem: Vi har søgt med lys og lygte

Det er desværre ikke altid lige nemt at finde drømmeboligen.

Af Emilie Holm Egebro - 7. februar 2019 kl. 19:25

For nyligt kunne ‘De unge mødre’-stjernen Amanda Sisse – der nu hedder Amandha Gabriella – fortælle, at hun havde haft et vildt år stormfuldt år 2018, og at hun håbede, at hun ville få lidt mere vild medvind i ryggen i 2019.
En af de ting, som den unge mor håber meget på, der kommer til at ske i år 2019, er, at hun har heldet med sig til at finde et nyt hjem til hende og sønnen William. Indtil nu går søgningen nemlig ikke for godt.
LÆS OGSÅ: Amanda Sisse tager bladet fra munden: Vender hun tilbage til skærmen?
LÆS OGSÅ: Ny ung mor gik fra kæresten, da hun blev gravid
– William og jeg – eller nok primært mig – er nu nået til det punkt, at en flytning skal være det næste store skridt. Siden oktober sidste år har jeg søgt med lys og lygte efter det helt rigtige for os. I sidste uge var jeg ude at se på et lækkert fireværelses rækkehus, som jeg sagtens kunne se os i, så lige nu krydser vi fingre for, at det kan blive vores, forklarer Amanda Sisse på sin blog og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Amanda Sisse indrømmer: Jeg græd, når William var lagt i seng

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Silas Holst og familien afholder store flyttedag


LÆS OGSÅ: Nadia Shila frygter politiet: Det er for risikabelt
– Faktisk er jeg nok den, der mest håber på det, da William under ingen omstændigheder vil flytte. Jeg kan sagtens forstå ham, han har altid boet her og ved ikke rigtig, hvad han kommer hen til. Her, hvor vi bor nu, er bare ikke særlig trygt, og jeg har ikke lyst til, at han skal vokse op i det her område. Heldigvis er det mig, der står med den afgørende stemme, og jeg giver mig ikke, før jeg har fundet et fint sted. Vi står dog heldigvis ikke i en akut situation, hvor vi mangler tag over hovedet eller et ekstra værelse. Så vi har god tid til at finde det rigtige, men min desperation for at komme videre stiger dag til dag.
Den unge mor fortæller, at de ønsker noget større, gerne en fireværelses, og så skal der gerne være en have. Derudover vil hun ikke for langt væk fra København.
LÆS OGSÅ: Prostituerede, bander og voldtægtsmænd: Så farligt bor Nadia Shila i USA
LÆS OGSÅ: Nu taler hun ud: Her er Martinnas store hemmelighed