Ung mor: Ny baby er en realitet

Endelig er drømmen blevet til virkelighed for den unge mor, som har arbejdet på det længe.

Af Louise Vilsbøl - 26. maj 2021 kl. 6:55

Efter lang tids knokleri kan Camilla Framnes fra ‘De unge mor’ nu endelig vise resultatet frem. Hendes nye kogebog er nemlig færdig, og nu kan man få fingre i den.

CHOK: Derfor var Casper på Tinder efter ‘Bachelor’-optagelser

– Jeg sidder lige nu med min nye “baby” i hånden, det færdige resultatet af den nye kogebog, og jeg er så pavestolt. ‘Framnes’ Gale Køkken 2’ er endelig landet, og jeg er fuld gang med at skrive bøger til alle jer helt fantastiske mennesker, der har forudbestilt bogen – kæmpe tak, jeg er dybt taknemlig og rørt over jeres vilde opbakning, skriver Camilla Framnes på Instagram, og i sin story uddyber hun:

LÆS OGSÅ: CHOK: Slut med ‘Familien fra Bryggen’

– Den er SÅ smuk. Er I klar over, hvor vildt det er at sidde med den i hånden lige nu? Noget man har arbejdet på i så lang tid, og så sidder babyen lige her. Den er simpelthen blevet så smuk altså, jubler den unge mor, mens hun fælder en tåre og fortsætter:

– Jeg skal nu til at skrive personlige hilsener til alle jer, der har forudbestilt, og jeg kan kun sige, at jeg er så rørt over den opbakning.

Se bogen herunder, hvor man også kan bestille den.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vindere afslører: Derfor sælger vi huset

Læs mere om