Ung mor mister forældremyndigheden

Ung mor mister forældremyndigheden

Den unge mor har mistet forældremyndigheden over to af sine døtre, som hun nu kun ser i weekenderne.

Af Jonas Sand - 23. oktober 2015 kl. 08:45

Leah Messers liv har budt på mange op- og nedture, men på det seneste er det som om, at ‘Teen Mom’-stjernens liv kun er gået i én retning – og det har ikke været positivt. Og nu har hun nået et nyt lavpunkt.
Den unge mor til tre har nemlig mistet forældremyndigheden til sine to tvillinger, fem-årige Ali and Aleeah, som hun har med eks-manden Corey Simms. Det skriver In Touch Weekly.
– Corey har fået forældremyndigheden over de to børn. Leah ser kun børnene i nogle weekender nu. Hun har virkelig lavet mange fejl, siden Corey gik til retten igen. Dommeren kiggede på pigernes skolegang, og de er kommet meget for sent, siger en kilde tæt på Leah til mediet.
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne indrømmer utroskab
Ny retssag på vej

Men én ulykke kommer sjældent alene, og det er også tilfældet for Leah Messer. Tidligere på året blev hun nemlig skilt fra sin anden mand, Jeremy Calver. Og nu overvejer han også at gå efter fuld forældremyndighed over parrets datter, to-årige Addie.
– Alle er bekymrede for Addie. For nyligt forlod hun hjemmet, mens Leah var distraheret. Heldigvis var det en politimand, der fandt hende, og han tog hende tilbage til hjemmet, siger en kilde fra familien til mediet.
Det eneste, der i øjeblikket afholder Jeremy fra at søge fuld forældremyndighed er hans arbejde, hvor han tit rejser væk i en uge. Ifølge mediet er han i fuld gang med at søge et andet arbejde, så han kan være med hjemme med datteren.
Se flere billeder af den unge mor i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Efter grove beskyldninger: ‘Teen Mom’-deltager risikerer fyring
LÆS OGSÅ: 22-årig ‘Teen mom’-stjerne skilt for anden gang
LÆS OGSÅ: MTV klar med mere ‘Teen Mom’
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.