Ung mor forsvarer sønnens navn

Der var mange gode bud på, hvad Martinnas kommende søn skal hedde.

Af Caroline Grønne Wigdal - 9. januar 2020 kl. 09:12

Nu er der ikke mange måneder til Martinnas familie bliver udvidet fra fire til fem, og derfor er det helt perfekt, at navnet nu er endeligt på plads. Sammen med Mikkel har Martinna drengene Milan på 5 år og Elliot på 3 år, der glæder sig til maj, hvor de får en lillebror.
LÆS OGSÅ: Efter stor sorg: Ung mor gravid igen 
Derfor har den unge mor det sidste stykke tid modtaget det samme spørgsmål igen og igen: Hvad skal lillebror hedde?
De mange spørgsmål har fået Martinna til på Instagram at spørge sine cirka 40.000 følgere, hvilket drengenavn de tror, hun sammen med Mikkel har besluttet sig for. Blandt andet er der blevet gættet på Theo, Theodor, August og Alexander, men kun én gættede rigtigt.
LÆS OGSÅ: Ung mor danner par med ‘Love Island’-fyr

Mellemnavn som storebrødre

Dog ville ‘De unge mødre’-stjernen først afsløre navnet, når hendes misdannelsesscanning var vel overstået, her får man fosterets udvikling undersøgt, samtidig med at det bliver scannet for misdannelser og hjertefejl. Den scanning var Martinna til i går, og nu kan hun ånde lettet op
LÆS OGSÅ: Ung mor danner par med ‘Love Island’-fyr
– Jeg var faktisk lidt nervøs inden. Men scanningen gik helt perfekt, fortæller Martinna i en insta story i dag, hvor hun er på den anden side af MD scanningen.
Og som lovet fortæller hun navnet: Han skal hedde Luca.
Milan hedder August til mellemnavn, mens Elliot hedder Alexander til mellemnavn. Derfor skal lillebror også have et mellemnavn, og derfor bliver hans fulde navn: Luca Charlie Petersen.
LÆS OGSÅ: Ung mor danner par med ‘Love Island’-fyr

Lyder Luca som en pige eller en hund?

Efterfølgende har Martinna fået mange reaktioner fra sine følgere, og det får den unge mor til at komme med en opsang, hvor hun blandt andet fortæller folk, at hun ikke har brug for at høre, hvis de synes, det er et grimt navn eller ikke forstår det. En af de reaktioner, hun har fået flest af er, at folk mener, det er et pigenavn, og det er Martinna slet ikke enig i.
– Det er et unisex navn. Det er okay, at folk synes, det er et pigenavn og kun kan forbinde det med det. Men Mikkel og jeg elsker det, og vi tænker kun på vores lille elskede dreng, når vi siger det. Og ikke fordi det har betydning for mig, men der er væsentligt flere drenge end piger, der gedder det i Danmark. Og det stammer fra et italiensk drengenavn, skriver Martinna i en instastory og tilføjer:
– Det er også okay, at folk har en hund, der hedder det. Det gør ikke min begejstring for navnet mindre.
Herunder kan i se opslaget, hvor i Martinna afslører navnet. 

 

View this post on Instagram

 

Luca Charlie Petersen ❤️

A post shared by Cellina Martinna (@cellinamartinna) on