Ung mor klar til 'Vild med dans'

‘De unge mødre’-deltageren drømmer om at blive en del af TV 2-programmet.

Af Jonas Sand - 19. januar 2019 kl. 19:22

Der stod blandt andet dans på programmet, da Martinna Petersen, Luna Munk, Simone Pedersen og Nanna Eliasen tilbragte fire dage i selskab med Kanal 4 og ‘De unge mødre på slottet’. Og det faldt især i førstnævntes smag.
Martinna er nemlig glad for dans, og hvis hun får sit ønske opfyldt, så er det noget, som seerne i fremtiden kan komme til at se på TV 2. Det afslører hun i løbet af første afsnit af ‘De unge mødre på slottet’, der sendes mandag på Kanal 4.
LÆS OGSÅ: Ung mor har igen fundet kærligheden: Han er bare så dejlig!
LÆS OGSÅ: Lykkelig ung mor skal giftes: Jeg kan slet ikke få armene ned
– Jeg går faktisk og har en lille drøm om, at jeg – engang hvis jeg bliver kendt nok – kan komme med i ‘Vild med dans’. Det kunne faktisk være mega-nice, siger hun og slår fast:
– Jeg kunne godt tænke mig at være med i det. Det kunne jeg sgu godt.
I første omgang må Martinna dog nøjes med at svinge hofterne med ‘Vild med dans’-danseren Michael Olesen, der er kommet på besøg for at lære mødrene nogle dansetrin.
LÆS OGSÅ: Forelsket ung mor klar til stort skridt med kæresten
LÆS OGSÅ: Kæmpe ‘De unge mødre’-brøler får store konsekvenser
Der er alligevel en lille ting, der måske holder hende lidt tilbage. Det kan du høre Martinna fortælle mere om herunder, inden du kan se hele premiereafsnittet af ‘De unge mødre’ på slottet’ på mandag klokken 20:00 på Kanal 4 – eller allerede nu på Dplay:

SE BILLEDET: ‘De unge mødre’-deltager har fået VILD tatovering
LÆS OGSÅ: Princess Natascha taler ud om stofmisbrug og overdosis